👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w iSpot kosztuje 2849 PLN... Co nie zmienia faktu, że jak zawsze r🤬ają polaczków w dupę bez wazeliny

To proponuję taką wersję:
- przelot Modlin - Luton (plus taksówki w Polsce)
- przejazd Luton - Londyn
- przejazd City Thameslink - Covent Garden
- przejażdżka London Eye
- Fish & chips na mieście
- muzeum Madame Tussauds
W kieszeni zostaje 577 Funtów, które można lepiej spożytkować niż kupując przereklamowany napój dla snobów (to oczywiście kwestia gustu i smaku) i jeszcze bardziej przereklamowany telefon. To daje jakieś 3000 pln, które starczą na 2 weekendowe wypady do Madrytu oraz Marsylii.
- przelot Modlin - Luton (plus taksówki w Polsce)
- przejazd Luton - Londyn
- przejazd City Thameslink - Covent Garden
- przejażdżka London Eye
- Fish & chips na mieście
- muzeum Madame Tussauds
W kieszeni zostaje 577 Funtów, które można lepiej spożytkować niż kupując przereklamowany napój dla snobów (to oczywiście kwestia gustu i smaku) i jeszcze bardziej przereklamowany telefon. To daje jakieś 3000 pln, które starczą na 2 weekendowe wypady do Madrytu oraz Marsylii.
nie wiem o co chodzi z tymi cenami z kosmosu co podajecie, ale tutaj macie prawdziwe i zweryfikowane, nie piszę że jest "tanio", sprzęt jest niestety drogi jak cholera :/
store.apple.com/pl/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone5
store.apple.com/pl/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone5

Jak można dać tyle pieniędzy za głupi telefon... Ludziom się w dupach poprzewracało

Naprawdę nie wiem skąd bierzecie tak wysokie kwoty, nówka i5 na allegra ponad 200 zł

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie