Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jacek BOSS ZIeliński
KlinikaAbsurdu • 2025-03-05, 16:18
Prequel krewkiego sołtysa Kątów Rybackich

podpis użytkownika

XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Sztruks 2025-03-05, 23:12 3
joti napisał/a:

To na serio ten sołtys Kątów Rybackich, czy sobie jaja robicie?

Stary film „wypłynął”

Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-06, 0:25 1
JoSeed napisał/a:

Dno i trzy metry mułu 😡
Wioska zapewne dumna ze swego wodza.

A mógłby tak flaka w swoim rydwanie złapać, czy jakąś rysę na lakierze albo strzał kryształem soli z wiatrówki na dupsko po ciemku.

[ Dodano 2025-03-06, 00:39 ]
żmij napisał/a:

Jeśli "rąg" to "nuk".
Konsekwencji trochę.
Jakoś zupełnie nie dziwi mnie twój podziw dla tego prymitywa.

Masz piwo! Ten komentarz to strzał w 10. Nawet lewaka jestem w stanie pochwalić jeżeli ma racje.

[ Dodano 2025-03-06, 00:48 ]
kaziuzlasu napisał/a:

Wiem, że to patus, widziałem co zrobił. Przyjdzie mu za to zapłacić. Jednak za prostowanie kurewek szkalujących ludzi w necie, ma u mnie browarka.

To znaczy, że napisanie albo pokazanie prawdy o kimś, czy o czymś ma być zabronione.
Przecież to byłaby cenzura, za którą takie zdegenerowane bydło by się mogło chować.
Naprawdę chciałbyś tego?
Zgłoś
Pedator 2025-03-06, 7:13
kaziuzlasu napisał/a:

Przeprosił i przyznał się, że przyszedł naj🤬y i się awanturował.

Jak dostał w ryja to co miał zrobić? Jeszcze się rzucać do takiego wielkoluda? Przeprosił i sp🤬olił - prawie każdy by tak zrobił.
Zgłoś
LordVIP 2025-03-06, 9:17
-mam ci wp🤬lić?
- nie, nie trzeba
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-06, 10:45
Fotopstrykacz napisał/a:

To znaczy, że napisanie albo pokazanie prawdy o kimś, czy o czymś ma być zabronione.
Przecież to byłaby cenzura, za którą takie zdegenerowane bydło by się mogło chować.
Naprawdę chciałbyś tego?

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałem o szkalowaniu.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-06, 11:09
Możliwe, że pisałeś o szkalowaniu.
Ja pisałem o mówieniu, czy pisaniu prawdy na jakiś, albo czyjś temat, nawet jeżeli ta prawda jest dla tego kogoś bardzo niekorzystna.
Możliwe, że coś zostało opacznie zrozumiane.

Na prostym przykładzie:
Jeżeli ktoś bezczelnie donosi, to ja go nazywam głośno donosicielem i uzasadniam to określenie, a niezadowolenie tak określonego człowieka lata mi koło dupy aczkolwiek potrafię to niezadowolenie zrozumieć.
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-06, 12:41
Mi się sołtys podoba, krótko za pysk trzyma wszystkich, jeb z łapy liścia k🤬a jak nie pasuje, składa perfekcyjnie lamusików jak szwajcarski scyzoryk
Zgłoś
BambiPMT 2025-03-06, 15:47
kaziuzlasu napisał/a:

Przeprosił i przyznał się, że przyszedł naj🤬y i się awanturował.

Jak nie wtedy, to teraz. Były idealne groźby karalne.
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-06, 15:50
ale ładnie plaskacz na pysk siadł temu gościowi, nie da się raz zobaczyć, leszczyk został sprowadzony do parteru. Mi też Pan sołtys by naj🤬 tak że bym zęby z podłogi zbierał
Zgłoś
Trolik1 2025-03-06, 20:58
Mika666 napisał/a:

Na takiego wieprza to lepszy byłby glock albo beretta

Mam coś drobniejszego, takie tam 0.5 "... 8)

[ Dodano: 2025-03-06, 21:01 ]
POLTERGAIST napisał/a:

Patus sołtysina już może zmieniać blachy w furze na F7 C🤬L .

W sumie trochę szkoda. Mógłby z obitym ryjem tam iść. To żaden kłopot. Może mieć i 2.5 metra wzrostu. To nadal żaden kłopot.
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-07, 1:08
janiestad666 napisał/a:

Tylko w tej k🤬ie polszcze, rosji i na ukrainie mogli wybrac soltysa dresiarza xd nie wyobrazam sobie k🤬a soltysa dresiarza w jakim kolwiek innym kraju niz slowianski. Tylko te k🤬y sa tak durne i rozumieja jedynie argument sily, chca byc jeebane przez wladze bo przez setki lat byli niewolnikami. slowianin - slav - slave - niewolnik

A idź się p🤬l.
Zgłoś
MikiDuży 2025-03-07, 11:47
Driver19cm napisał/a:

O j🤬iutki, ale p🤬lnięcie ma. K🤬a łapsko jak bochen chleba. Takiego to ciężko w stójce, bo zasięg rąg i nóg ma k🤬a ogromny, do parteru ciężko go ściągnąć
Dobry wariat

Pąłkę mu na kolanach pewnie op🤬lałeś analfabeto
Zgłoś
mazga50 2025-03-07, 18:01
Dowód jest. I cyk wyrok za pobicie. I już wójtem/sołtysem/radnym nie będzie.
Zgłoś
Gargamel2137 2025-03-07, 20:30
recydywa, trochę posiedzi
Zgłoś
Cezzar 2025-03-08, 18:24 1
38-letni Jacek Z., były sołtys Kątów Rybackich, usłyszał zarzuty po tym, jak na drodze do Stegny siłą wyciągnął z auta innego kierowcę i go pobił. Pokrzywdzony stracił ząb, a nagranie zajścia trafiło do internetu. Prokurator uznał czyn za chuligański, co wpływa na wymiar kary.

Podejrzany przyznał się do udziału w zdarzeniu, ale nie zgadza się z jego kwalifikacją prawną. Może mieć dodatkowe problemy – wcześniej zgłosił na policję, że sam został zaatakowany, co może skutkować zarzutem składania fałszywych zeznań. Wcześniej, latem ubiegłego roku, uderzył innego mężczyznę na parkingu – również nagrano to zdarzenie.

Wobec Jacka Z. zastosowano również środki zapobiegawcze. Został objęty dozorem policji i będzie miał obowiązek meldować się w komisariacie raz w tygodniu.
Oprócz tego mężczyzna dostał zakaz kontaktowania się z pokrzywdzonym i nie może się do niego zbliżać na odległość mniejszą niż 100 metrów.

Grozi mu do 5 lat więzienia.

źródło: TelewizjaRegionalnaZulawyTV‬

Zgłoś