podpis użytkownika
XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰpodpis użytkownika
XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰTo na serio ten sołtys Kątów Rybackich, czy sobie jaja robicie?
Dno i trzy metry mułu 😡
Wioska zapewne dumna ze swego wodza.
Jeśli "rąg" to "nuk".
Konsekwencji trochę.
Jakoś zupełnie nie dziwi mnie twój podziw dla tego prymitywa.
Wiem, że to patus, widziałem co zrobił. Przyjdzie mu za to zapłacić. Jednak za prostowanie kurewek szkalujących ludzi w necie, ma u mnie browarka.
Przeprosił i przyznał się, że przyszedł naj🤬y i się awanturował.
To znaczy, że napisanie albo pokazanie prawdy o kimś, czy o czymś ma być zabronione.
Przecież to byłaby cenzura, za którą takie zdegenerowane bydło by się mogło chować.
Naprawdę chciałbyś tego?
Przeprosił i przyznał się, że przyszedł naj🤬y i się awanturował.
Na takiego wieprza to lepszy byłby glock albo beretta
Patus sołtysina już może zmieniać blachy w furze na F7 C🤬L .
Tylko w tej k🤬ie polszcze, rosji i na ukrainie mogli wybrac soltysa dresiarza xd nie wyobrazam sobie k🤬a soltysa dresiarza w jakim kolwiek innym kraju niz slowianski. Tylko te k🤬y sa tak durne i rozumieja jedynie argument sily, chca byc jeebane przez wladze bo przez setki lat byli niewolnikami. slowianin - slav - slave - niewolnik
O j🤬iutki, ale p🤬lnięcie ma. K🤬a łapsko jak bochen chleba. Takiego to ciężko w stójce, bo zasięg rąg i nóg ma k🤬a ogromny, do parteru ciężko go ściągnąć
Dobry wariat