👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierwsze slysze, ze jack daniels (w stanach pospolity burbon, a lepszym juz jest jim beam) to jakis nektar bogow czy tez whyski...
maciek257 napisał/a:
TAK gimbusy piją JD a co szlachta pija?
Miód pitny motłochu... A teraz won na folwark odrabiać co musisz...
Jeśli szukacie nektaru bogów, polecam Johnny Walker Blue Label. Jakość idąca w parze z ceną.

Szlachta odkłada dwa miechy chajc na perfum i fotki cykają z butlą JD modnisie z grzywkami! Połowa z was nawet nie wie jak sie pije łiskacza a jak zrzucą sie na butle w 25 osób to kozactwo sie włącza ! gardzeeee
S.O.A.D. napisał/a:
ABYSNT!
Najpierw dowiedz się, jak pisze się nazwę owego trunku.
Potem uświadom sobie, że większość tego, co słyszałeś o jego piciu (i skutkach jego picia) to mity z Hollywood.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie