Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Jaguar z wizytą w mieszkaniu
phrontch • 2018-05-02, 21:53
Jaguar, prawdopodobnie pod nieobecność właściciela, złożył wizytę pewnemu mieszkańcowi miasta São Miguel do Iguaçu, w stanie Parana w Brazylii. Bardzo blisko granicy zarówno paragwajskiej, jak i argentyńskiej. W mieszkaniu był tylko pies rasy pitbull, który jak widać, nie nadaje się na obrońcę miru domowego

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szybkiLopez1991 2018-05-02, 22:14 19
Szybka akcja , prawdziwy zabójca
Zgłoś
bloodwar 2018-05-02, 22:16 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-05-02, 22:34 81
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
borelli 2018-05-02, 23:05 49
Zgłoś
Dzisiaj 2018-05-02, 23:11 30
Pitbulle sa zajebiste, mordercy itd. tzn. jesli maja okazje zagryzc dziecko lub kota :/
Zgłoś
Vegeta13 2018-05-03, 6:08 1
Jak na Jaguara to tylko DOG ARGENTYŃSKI
Zgłoś
owoc 2018-05-03, 6:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-03, 7:02 3
laska0520 napisał/a:

Jak na Jaguara to tylko DOG ARGENTYŃSKI

czyżby ...siła ucisku szczęki, psi rekord należy do Owczarka anatolijskiego 337, a jaguar 910 kg, również i waga tej psinki jest dwukrotnie niższa
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-03, 7:15 4
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-05-03, 7:24
Wśród sadolowych kwejkowiczów amstafy są odpowiednikiem bmw... co by się nie stało to winny jest amstf i bmw
Zgłoś
Catar 2018-05-03, 8:55
gdzies widzialem jak jakis pies obronil jakies dzieci zabijając pumę,

szkoda ze nie bylo nagrania z walki
Zgłoś
Mockba 2018-05-03, 9:38
Nie wiem czy to zboczenie, ale bardziej spodziewałem sie kobiety w samochodzie
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-03, 11:45
to taki sam pitbull jak miał Bolec, Kolec czy tam Stolec w Poranku Kojota
Zgłoś
fdM 2018-05-03, 19:07 1
Catar napisał/a:

gdzies widzialem jak jakis pies obronil jakies dzieci zabijając pumę,

szkoda ze nie bylo nagrania z walki

Też widziałem, to był dog argentyński. Po całej akcji był ciężko ranny ale go odratowali. Puma to największy z małych kotów, ale tutaj mamy dużo większy kaliber. Jaguar (lub lampart w zależności od źródła) to już przedstawiciele wielkich kotów, które łatwo zabiją absolutnie każdego psa (chociaż pumy raczej też powinny).

Łatwo o nagrania gdzie np. puma walczy z niedźwiedziem albo lampart poluje na krokodyla. Ciężko mi sobie wyobrazić, żeby jakikolwiek pies w pojedynkę mógł pokonać zdrowego osobnika któregoś z wymienionych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem