I tu jesteś bezradny, nie ma szans żebym zar🤬ał.
@Driver19cm:
Szach!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
I tu jesteś bezradny, nie ma szans żebym zar🤬ał.

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?sam sobie pracuj... Trzeba było myśleć wcześniej o zabezpieczeniu się na starość
OK namówiłeś mnie, zmieniam pampersa i lecę zap🤬lać na nierobów
OK namówiłeś mnie, zmieniam pampersa i lecę zap🤬lać na nierobów
Najlepiej mają ci na zachodzie, szczególnie w UK xD
Zap🤬lają na nielegalnych imigrantów..
Rząd UK obliczył, że wydaje dziennie 8 mln funtów czyli jakieś 40mln pln (i to dane sprzed 2 lat).. To jak budżet małego polskiego miasta xD

Dzieci sikają na siebie, dziewczynka kroi jajko.
sam sobie pracuj... Trzeba było myśleć wcześniej o zabezpieczeniu się na starość
ja żyje po to by odpoczywać
K🤬a, kilka godzin mnie tu nie było a tu takie rzeczy.
Dzieci sikają na siebie, dziewczynka kroi jajko.
Marudzisz? Pochwal się swoją ostatnią wrzutką. Taka sadystyczna😃
@
:
Szach!
Na litość boską,umówcie się na priv🤣
Powyżej, banda ułomnych stulejarzy, podnieca się w komentarzach, bo młodej dziewczynie jajko rozj🤬o w kuchni. Ja jebie. Strasznie smutne. Jakbyście zobaczyli c🤬kę na żywo, to pozamiatane. Dwa tygodnie wyrwane z życia
Ps. C🤬ka matki się nie liczy
Bo ten portal jest teraz dla gówniarzy. Cięższe materiały znikają bez śladu, komentarze podobnie. Zaraz się tu piaskownica zrobi. Niech jeszcze admin zmieni domenę na Sadyścik.pl i zamiast tego kościotrupa z logo da sympatyczną buzię z milusim uśmieszkiem.
Czas stąd wyp🤬alać.
Powyżej, banda ułomnych stulejarzy, podnieca się w komentarzach, bo młodej dziewczynie jajko rozj🤬o w kuchni. Ja jebie. Strasznie smutne. Jakbyście zobaczyli c🤬kę na żywo, to pozamiatane. Dwa tygodnie wyrwane z życia
Ps. C🤬ka matki się nie liczy
No chyba że to twoja matka
Zboki p🤬lone, przypominam, że to dziecko jest...
Jak już z gorących jaj przyjmuje strzały na ryj to nie jest taka święta. Ciekawe kiedy ty straciłeś dzieciństwo klepiąc biskupa po łbie ?
Bo napewno nie myslałeś przy tym o klockach lego i ciężarówce matchboxa
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú