Z jajka na twarz, idzie w dobrym kierunku
No i twarda sztuka!
Nie będzie że "w dupę nie, bo boli"

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
No i twarda sztuka!
Nie będzie że "w dupę nie, bo boli"
Poza tym młoda jest.Jeszcze się nauczy rozpoznać odpowiedni moment.Dobrze jej idzie no i nie histeryzuje, nie grymasi.To dobrze wróży...
Ps. C🤬ka matki się nie liczy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?I k🤬a pomyśleć, że to pokolenie ma pracować na nasze emerytury 🤦♂️
sam sobie pracuj... Trzeba było myśleć wcześniej o zabezpieczeniu się na starość
Powyżej, banda ułomnych stulejarzy, podnieca się w komentarzach, bo młodej dziewczynie jajko rozj🤬o w kuchni. Ja jebie. Strasznie smutne. Jakbyście zobaczyli c🤬kę na żywo, to pozamiatane. Dwa tygodnie wyrwane z życia
Ps. C🤬ka matki się nie liczy
Wyluzuj.Każdy szanujący się sadol ma zj🤬e skojarzenia....
Wyluzuj.Każdy szanujący się sadol ma zj🤬e skojarzenia....
Akurat ten kierowca z krótkim fiutem się nie szanuje i nie jest szanowany. 🙂
I k🤬a pomyśleć, że to pokolenie ma pracować na nasze emerytury 🤦♂️
My też w dzieciństwie odp🤬laliśmy głupie rzeczy tylko wtedy nie było smartfonów i internetu więc nasze debilizmy pozostały tylko w naszej pamięci oraz osób które nam wtedy towarzyszyły.
Czasami się zastanawiam jak przeżyłem swoje dzieciństwo. Na osiedlu budowali bloki z wielkiej płyty i te płyty były poukładane w stosy o wysokości kilku metrów. Skakaliśmy z jednego stosu na drugi podczas gdy na dole leżały zbrojenia. Do dopiero debilizm, nie jakieś tam jako z mikrofalówki. A swoją drogą podobno jednej dziewczynie tak wyj🤬o że straciła oko.
Akurat ten kierowca z krótkim fiutem się nie szanuje i nie jest szanowany. 🙂
Stary i rozj🤬eś mój świat. Teraz jebnę samobója, nagram to porządnie, do samego końca i Wam wyślę
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Stary i rozj🤬eś mój świat. Teraz jebnę samobója, nagram to porządnie, do samego końca i Wam wyślę
P🤬lisz, już to kiedyś obiecywałeś. 🙂
Stary i rozj🤬eś mój świat. Teraz jebnę samobója, nagram to porządnie, do samego końca i Wam wyślę
Spoko. Musisz tylko najpierw wysłać.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
P🤬lisz, już to kiedyś obiecywałeś. 🙂
Będziesz mnie miał na sumieniu. Zobaczysz. Będę Cie regularnie straszył. Za każdym razem jak będziesz chciał zar🤬ać, to będę Cie nawiedzał. To Ci telewizor włączę, to drzwi otworze, to zasłoną poruszam, a to światło włączę. A może Cie za jajka chwycę. Będę twoja zmorą.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Będziesz mnie miał na sumieniu. Zobaczysz. Będę Cie regularnie straszył. Za każdym razem jak będziesz chciał zar🤬ać, to będę Cie nawiedzał. To Ci telewizor włączę, to drzwi otworze, to zasłoną poruszam, a to światło włączę. A może Cie za jajka chwycę. Będę twoja zmorą.
I tu jesteś bezradny, nie ma szans żebym zar🤬ał.