👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arashel napisał/a:
Piramidy jakoś zbudowano. Więc nie martwiłbym się o to.
Tak? To sobie ją buduj 100-150 lat.
Arashel napisał/a:
Poza tym znasz się na budowie elektrowni że wymieniasz takie elementy?
A znasz się na budowie jakiejkolwiek współczesnej hali?
Arashel napisał/a:
To jeszcze apropo elektrowni? Po co plastik w elektrowni?
Ani to ochroni przed promieniowaniem, ani wytrzyma temperaturę ani nic.
Rozumiem że szafy i skrzynki aparatury wykonasz z pięknego dębowego drewna, hydraulikę na bazie bambusowych tyczek, etc.
Widzę że się gdzieś naczytałeś i nasłuchałeś ale masz jeszcze pewne braki.
Nie będe Cię jechał dalej. Pozdrawiam.

swiat bez ropy??? Pfy! Rope mozemy zastapic duzo lepsza tansza technologia ale nie!! Bo by bylo wiele za darmo lub za bardzo male koszty. A przeciez musza mamone $$ od nas brac.....;/

ja tam bym mógł żyć w takim świecie, ludzkosc moze by sie w koncu czegos nauczyla

39:56 - ten lotniskowy tunel widocznie jest zadowolony z braku ropy

i nagle polska staję się potęgą studenci z politechnik tworzą 1000 różnych alternatywnych źródeł zasilania dziękuję

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie