📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

Na osobę tolerancyjną możesz spokojnie nasrać i ona musi to tolerować - bo miałeś taką potrzebę.

Nie wiedziałem, że Ronaldo ma taką biedę na chacie, że musi grać rolę w takich filmach
Doszło do tego, że kobiety są obdzierane ze wszystkiego, kobiecości, prywatności, zwycięstw w zawodach, przez chorych psychicznie mężczyzn, przy wielkim wparciu i aprobacie feministek......
Jeden rzucił temat transkibli i już się obesraliście ze wściekłości. To ja przypomnę, jak to wygląda w tej lewackiej podobno Kalifornii. Kible "gender neutral" to dawne osobne toalety dla niepełnosprawnych, do których tylko dodano ideologicznie słuszny znaczek. A męskie są dalej męskie, damskie są damskie. Transów jest mniej niż niepełnosprawnych, więc chodzą srać do osobnego kibla, nie drażnią ani kobiet, ani facetów i wszyscy są zadowoleni.

0dbytBiskupa napisał/a:
Jeden rzucił temat transkibli i już się obesraliście ze wściekłości. To ja przypomnę, jak to wygląda w tej lewackiej podobno Kalifornii. Kible "gender neutral" to dawne osobne toalety dla niepełnosprawnych, do których tylko dodano ideologicznie słuszny znaczek. A męskie są dalej męskie, damskie są damskie. Transów jest mniej niż niepełnosprawnych, więc chodzą srać do osobnego kibla, nie drażnią ani kobiet, ani facetów i wszyscy są zadowoleni.
W zasadzie wszystko sie zgadza. Jest to pewien rodzaj niepelnosprawnosci. Roznica jest tylko taka ze to da sie wyleczyc deskoterapia albo strzalem w potylice

A więc uważasz, że kąfiarze nie powinni być tolerowani? Też tak uważam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie