O gustach się nie rozmawia.
konto usunięte
2011-12-05, 4:52
Nie jestem pewien czy stawianie dutstetu na rowni z jeffem millsem , joeyem negro czy seba jest sprawiedliwe , oni tez tworza muzyke elektorniczna o wiele bardziej wyszukana niz to pedalskie rzezenie dla hipsterow . Pozostanmy przy dubstecie jako dubstecie zamiast obrazac innych , prawdziwych producentow
Wszystkich ludzi lubujących się w dubstepie . Zapraszam do mnie . Szykuje remont i mam już kilka dubstepowych instrumentów . Np wiertarkę udarową albo szlifierkę
Heh jak się czasy zmieniają

Jeszcze dobre parę lat temu jak dubstep dopiero się tlił, to ludzie jeździli po Trance, że to chłam, że jak chcą posłuchać tego to sobie mikser włączą itp.
konto usunięte
2011-12-05, 10:19
Jestem tolerancyjny, znam mnóstwo rodzajów muzyki, sam gram na gitarze. Gram już 3 lata z myślą, że wystąpię w jakimś zespole. Niektóre (większość) gwiazdy rockowe, ćwiczyły lata aby osiągnąć sukces i wystąpiły na wielkiej scenie. Dupstep z kolei polega na czymś takim: nagle poojawia się "Jahova" pozlepia 30 kawałków żeby to zajebiście brzmiało i ch.. mamy muzykę. Niby muzyka, ale to jest gorsze od rozpędzającego się traktora o 4 rano. Dziękuje
konto usunięte
2011-12-05, 11:14
@up na tym polega zacofanie, ludzie wiekszosc nowych rzeczy hejtuje bo to jest inne, odbiega od normalnosci, wlasnie dlatego dalej u nas wieje komuna.