Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-12-05, 3:00 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 3:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xiontZ 2011-12-05, 3:14
Zgłoś
kamilo731 2011-12-05, 3:46 1
O gustach się nie rozmawia.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 4:05 32
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 4:52 2
Nie jestem pewien czy stawianie dutstetu na rowni z jeffem millsem , joeyem negro czy seba jest sprawiedliwe , oni tez tworza muzyke elektorniczna o wiele bardziej wyszukana niz to pedalskie rzezenie dla hipsterow . Pozostanmy przy dubstecie jako dubstecie zamiast obrazac innych , prawdziwych producentow
Zgłoś
SkoQ 2011-12-05, 6:51 3
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-12-05, 7:50 13
Wszystkich ludzi lubujących się w dubstepie . Zapraszam do mnie . Szykuje remont i mam już kilka dubstepowych instrumentów . Np wiertarkę udarową albo szlifierkę
Zgłoś
kothletino 2011-12-05, 9:14 1
Zgłoś
Takewon 2011-12-05, 9:37 1
Heh jak się czasy zmieniają Jeszcze dobre parę lat temu jak dubstep dopiero się tlił, to ludzie jeździli po Trance, że to chłam, że jak chcą posłuchać tego to sobie mikser włączą itp.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 10:19 1
Jestem tolerancyjny, znam mnóstwo rodzajów muzyki, sam gram na gitarze. Gram już 3 lata z myślą, że wystąpię w jakimś zespole. Niektóre (większość) gwiazdy rockowe, ćwiczyły lata aby osiągnąć sukces i wystąpiły na wielkiej scenie. Dupstep z kolei polega na czymś takim: nagle poojawia się "Jahova" pozlepia 30 kawałków żeby to zajebiście brzmiało i ch.. mamy muzykę. Niby muzyka, ale to jest gorsze od rozpędzającego się traktora o 4 rano. Dziękuje
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 11:14 2
@up na tym polega zacofanie, ludzie wiekszosc nowych rzeczy hejtuje bo to jest inne, odbiega od normalnosci, wlasnie dlatego dalej u nas wieje komuna.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 11:22
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 11:39
Zgłoś
petervonwolfen 2011-12-05, 12:30 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem