Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
.................. 2011-12-04, 3:07
popraw tagi
Zgłoś
xiontZ 2011-12-04, 3:55 3
Co ty wiesz o dubstepie...

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
W................8 2011-12-04, 10:49
brakuje drozdy i nagrody od publiczności
Zgłoś
s................k 2011-12-04, 10:53 81
Ej no co, dla mnie to tak brzmi. Elektroniczne gówno
Zgłoś
Mom and Death 2011-12-04, 22:42 20
wiadomo że dubstep to c🤬jstwo.

podpis użytkownika

Zgłoś
z................d 2011-12-04, 22:56 18
c🤬ja sie znacie na elektronicznej muzyce
Zgłoś
thewhitestar 2011-12-05, 0:16 13
To brzmi w c🤬j lepiej od dubstepu.
Zgłoś
Sławihuj 2011-12-05, 0:23 1
Zajebista nuta ! zna ktoś tytuł ?
Zgłoś
j................o 2011-12-05, 1:00 29
zyje dwadziescia pare lat na tym swiecie i przezylem mode na murzynskie rapy, polskie rapy, ich troje, house, hip-hopolo, indie rock itd, wiec i dubstep przetrzymam sluchajac starego rocka i dobrych gitarzystow. z mojego kalendarza wynika, ze era dubstepu skonczy sie po sylwestrze, az boje sie pomyslec co nastanie potem
Zgłoś
xiontZ 2011-12-05, 1:20 19
@jatsko
Zle to rozumiesz. Twierdzisz ze ludzie słuchają muzyki bo jest ona modna. Poj🤬e troszkę. Ja przykładowo lubię iść po mieście mając na uszach słuchawki, które oddzielają mnie całkowicie od otoczenia, a z których płynie dubstep. Zajebiste uczucie. Albo przemierzać miasto nocnymi autobusami przy dźwiękach dubstepu. Mam wyj🤬e czy ktoś twierdzi ze ta muzyka mu nie odpowiada bo to jego zdanie ale jak ktoś wyskakuje z tekstem "dubstep to c🤬jstwo" jak jeden z dżentelmenów wyżej to mnie drażni. Zycze takiemu panu dogłębnej, analnej penetracji wielkim, czarnym, spoconym k🤬sem. Nie lubisz muzyki to nie słuchaj i tyle.

podpis użytkownika

Zgłoś
A................3 2011-12-05, 1:34 20
tylko, że nazywanie tego muzyką, to jakbyś mówił muzyka na spadający w szyb windy silnik od jelcza. Niby można to tak nazwać.

To są pozlepiane kawałki popierdywań, a ktoś na to mówi muzyka... cóż, jakie zapotrzebowanie taki produkt.
Zgłoś
xiontZ 2011-12-05, 1:42 8
@up poważnie nie spotkałeś się z terminem muzyka elektroniczna? Rodzice trzymali cie w piwnicy przez większość życia puszczali tylko maryle rodowicz?

podpis użytkownika

Zgłoś
emilwkpg 2011-12-05, 1:47 1
ej dobry kawałek , co to za utwór >? wykonawca .?
Zgłoś
ATOMOWYANDRZEJ 2011-12-05, 2:49 2
Allin23 napisał/a:

tylko, że nazywanie tego muzyką, to jakbyś mówił muzyka na spadający w szyb windy silnik od jelcza. Niby można to tak nazwać.

To są pozlepiane kawałki popierdywań, a ktoś na to mówi muzyka... cóż, jakie zapotrzebowanie taki produkt.

edit

Wiesz chcialem Ci to jakos wytłumaczyć/porównać ,że jest malo prawdy w tym co mówisz , ale tak przeczytałem Twoje poprzednie posty to moje p🤬lenie na nic by sie nie zdało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie