konto usunięte
2011-12-05, 13:30
Cytat:
Nie ma czegoś takiego jak elektroniczna muzyka
Jest, mało tego, ona jest najlepsza.
konto usunięte
2011-12-05, 15:46
howell napisał/a:
EDIT:
BTW. @lapps co to za zespół?
pierwsze nagranie pendulum, drugie dirtyphonics
edit: kurcze jak tak sie zastanowic to dirtyphonics nawet pod dubstepy podchodzi momentami:P
konto usunięte
2011-12-05, 16:03
dopiero teraz zauważyłem, że tam tytuł się pojawia

niemniej dzięki
konto usunięte
2011-12-05, 17:51
Jeśli to jest w ogóle muzyka to ja chyba zacznę robić pogo przy włączonej pralce
To po prostu brzmi jak odgłosy .. zresztą
Przestańcie pisać, że muzyka elektroniczna to gówno, Depeche Mode to przykład muzyki elektronicznej, a jest to dobry zespół, Rammstein dużo czerpie z muzyki elektronicznej, jak i wiele innych zespołów niekoniecznie elektronicznych, czy popowych. Jak ktoś nie lubi dubstepu, to niech go nie słucha i tyle, sam tego nie słucham, gdyż mi się to nie podoba, ale nie piszę, że to gówno.
konto usunięte
2011-12-05, 19:20
nihlus_pl napisał/a:
Przestańcie pisać, że muzyka elektroniczna to gówno, Depeche Mode to przykład muzyki elektronicznej, a jest to dobry zespół, Rammstein dużo czerpie z muzyki elektronicznej, jak i wiele innych zespołów niekoniecznie elektronicznych, czy popowych. Jak ktoś nie lubi dubstepu, to niech go nie słucha i tyle, sam tego nie słucham, gdyż mi się to nie podoba, ale nie piszę, że to gówno.
Akurat Rammstein to zły przykład. To komercyjna kalka zespołu Laibach dla ludzi w wieku gimnazjum - studia. Nawet logo mają podejrzanie podobne. Nie można o nich pisać że "dużo czerpią z muzyki elektronicznej", tylko że stanowią totalną zrzynkę z innego zespołu.