Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~PowerBoBass 2011-12-05, 19:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 20:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 20:45
Zgłoś
nihlus_pl 2011-12-05, 20:48
JamalBG napisał/a:

Akurat Rammstein to zły przykład. To komercyjna kalka zespołu Laibach dla ludzi w wieku gimnazjum - studia. Nawet logo mają podejrzanie podobne. Nie można o nich pisać że "dużo czerpią z muzyki elektronicznej", tylko że stanowią totalną zrzynkę z innego zespołu.

Nie zgodzę się z tobą, sam słucham takich zespołów jak Laibach, czy Oomph! Rammstein faktycznie wzoruje się na nich, co sami członkowie przyznali, lecz na pewno nie jest to zrzynka.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 20:50 3
sluchajcie sobie trzaskow i pierdow, ktore kazdy dzieciak moze stworzyc po kilku dniach zabawy na kompie nie majac pojecia nawet o podstawach muzyki. ja na sile przekonywac nikogo nie bede, skoro najlogiczniejsze argumenty, ze to nie jest nawet muzyka bo jej tworcy nie potrafia nic zappisac na 5-linii nikogo nie przekonuja. takze dalej doszukujcie sie sensu w zwarciach na tranzystorach i milej zabawy polglowki.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 21:10
Zgłoś
SkoQ 2011-12-05, 21:36
Bawicie mnie ,,fani pradziwej muzyki". Ile razy w życiu widzieliście człowieka który słucha dubstepu i ma naszywki z nazwami zespołów na plecaku ? albo słucha tej muzyki bez słuchawek wciskając ją wszystkich dookoła na siłę ? Bo grono fanów rapu obdaża tym wszystkich dookoła, podobnie jak techniawką ,,golfiści". A i ,,zepplinowcy" nie są klarowni, jak by chcieli pokazać wszem i wobec całemu światu, że to własnie ich muzyka jest najlepsiejsza A dubstep ? Żyje w Nas puki mamy na uszach słuchawki, moim zdaniem najkulturalniejsi słuchacze ze wszystkich. A reszta ? ehh część prawdziwych, część pozerów. Hejterzy po prostu mają chyba kompleksy, i nie mogą znieść tego, że świat nie stoi w miejscu Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy kiedy słuchajac dubstepu trafia was szlak
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 21:36 3
Zgłoś
xiontZ 2011-12-05, 22:19 1
Zgłoś
SkoQ 2011-12-05, 22:49
@up
No ale czego się spodziewałaś po człowieku któremu życie mozna wpisać w schemacik robota, dom, impreza ? Skończyły sie racjonalne najazdy na dupstep to sie do pedałów przyczepią, jak by to miało cokolwiek wspólnego Kompleksiki mają i tyle. Rytmy starej epoki już nie są oryginalne, stali się powszechną masą więc musza wrzeszczeć puki jeszcze coś słychać A że muszą to robić kosztem innej muzyki o której gówno wiedzą to już inna sprawa.

@Sradowazy
Polecam naukę czytania ze zrozumieniem, bo piszesz do mnie apropo ,,ciot" mimo że w całej wypowiedzi ani raz nawet nie póbowałem użyć tego słowa. Pisząc tak jak napisałeś dla mnie wyglądasz jak taki Józek który dopiero wrócił z pola, wczoraj kupił telewizor dziś rano podpieli mu internet i zaczyna poznawać świat przez to elektroniczne okno. (Bez urazy dla ludzi ze wsi, chodziło mi o mentalność, nie o miejsce zamieszkania )
Zgłoś
Wikmndfm 2011-12-05, 22:55
jatsko napisał/a:

sluchajcie sobie trzaskow i pierdow, ktore kazdy dzieciak moze stworzyc po kilku dniach zabawy na kompie nie majac pojecia nawet o podstawach muzyki. ja na sile przekonywac nikogo nie bede, skoro najlogiczniejsze argumenty, ze to nie jest nawet muzyka bo jej tworcy nie potrafia nic zappisac na 5-linii nikogo nie przekonuja. takze dalej doszukujcie sie sensu w zwarciach na tranzystorach i milej zabawy polglowki.

Myślisz, że ci uwielbiani przez ciebie muzycy potrafią zapisać wszystko w zapisie nutowym?
Zgłoś
Hippo 2011-12-06, 0:33

To jest muzyka a nie jakieś pierdzenie w słuchawkach
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-06, 1:19
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-06, 12:04
Aexalven napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak elektroniczna muzyka, najwyżej elektroniczne gówno dla umysłowo chorych.

tez mysle ze muzyka elektroniczna to cos wiecej niz muzyka

Hippo napisał/a:

To jest muzyka a nie jakieś pierdzenie w słuchawkach

poprostu zainwestuj w lepsze sluchawki z wiekszym zakresem czestotliwosci
Zgłoś
xiontZ 2011-12-06, 13:21 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem