wiem że inny tytuł ale ten lepiej pasuje.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
JamalBG napisał/a:
Akurat Rammstein to zły przykład. To komercyjna kalka zespołu Laibach dla ludzi w wieku gimnazjum - studia. Nawet logo mają podejrzanie podobne. Nie można o nich pisać że "dużo czerpią z muzyki elektronicznej", tylko że stanowią totalną zrzynkę z innego zespołu.
Nie zgodzę się z tobą, sam słucham takich zespołów jak Laibach, czy Oomph! Rammstein faktycznie wzoruje się na nich, co sami członkowie przyznali, lecz na pewno nie jest to zrzynka.
sluchajcie sobie trzaskow i pierdow, ktore kazdy dzieciak moze stworzyc po kilku dniach zabawy na kompie nie majac pojecia nawet o podstawach muzyki. ja na sile przekonywac nikogo nie bede, skoro najlogiczniejsze argumenty, ze to nie jest nawet muzyka bo jej tworcy nie potrafia nic zappisac na 5-linii nikogo nie przekonuja. takze dalej doszukujcie sie sensu w zwarciach na tranzystorach i milej zabawy polglowki.
Bawicie mnie ,,fani pradziwej muzyki". Ile razy w życiu widzieliście człowieka który słucha dubstepu i ma naszywki z nazwami zespołów na plecaku ? albo słucha tej muzyki bez słuchawek wciskając ją wszystkich dookoła na siłę ? Bo grono fanów rapu obdaża tym wszystkich dookoła, podobnie jak techniawką ,,golfiści". A i ,,zepplinowcy" nie są klarowni, jak by chcieli pokazać wszem i wobec całemu światu, że to własnie ich muzyka jest najlepsiejsza
A dubstep ? Żyje w Nas puki mamy na uszach słuchawki, moim zdaniem najkulturalniejsi słuchacze ze wszystkich. A reszta ? ehh część prawdziwych, część pozerów. Hejterzy po prostu mają chyba kompleksy, i nie mogą znieść tego, że świat nie stoi w miejscu
Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy kiedy słuchajac dubstepu trafia was szlak
jatsko napisał/a:
sluchajcie sobie trzaskow i pierdow, ktore kazdy dzieciak moze stworzyc po kilku dniach zabawy na kompie nie majac pojecia nawet o podstawach muzyki. ja na sile przekonywac nikogo nie bede, skoro najlogiczniejsze argumenty, ze to nie jest nawet muzyka bo jej tworcy nie potrafia nic zappisac na 5-linii nikogo nie przekonuja. takze dalej doszukujcie sie sensu w zwarciach na tranzystorach i milej zabawy polglowki.
Myślisz, że ci uwielbiani przez ciebie muzycy potrafią zapisać wszystko w zapisie nutowym?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie