Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Akurat Rammstein to zły przykład. To komercyjna kalka zespołu Laibach dla ludzi w wieku gimnazjum - studia. Nawet logo mają podejrzanie podobne. Nie można o nich pisać że "dużo czerpią z muzyki elektronicznej", tylko że stanowią totalną zrzynkę z innego zespołu.
Nie zgodzę się z tobą, sam słucham takich zespołów jak Laibach, czy Oomph! Rammstein faktycznie wzoruje się na nich, co sami członkowie przyznali, lecz na pewno nie jest to zrzynka.

No ale czego się spodziewałaś po człowieku któremu życie mozna wpisać w schemacik robota, dom, impreza ?

@Sradowazy
Polecam naukę czytania ze zrozumieniem, bo piszesz do mnie apropo ,,ciot" mimo że w całej wypowiedzi ani raz nawet nie póbowałem użyć tego słowa. Pisząc tak jak napisałeś dla mnie wyglądasz jak taki Józek który dopiero wrócił z pola, wczoraj kupił telewizor dziś rano podpieli mu internet i zaczyna poznawać świat przez to elektroniczne okno. (Bez urazy dla ludzi ze wsi, chodziło mi o mentalność, nie o miejsce zamieszkania

sluchajcie sobie trzaskow i pierdow, ktore kazdy dzieciak moze stworzyc po kilku dniach zabawy na kompie nie majac pojecia nawet o podstawach muzyki. ja na sile przekonywac nikogo nie bede, skoro najlogiczniejsze argumenty, ze to nie jest nawet muzyka bo jej tworcy nie potrafia nic zappisac na 5-linii nikogo nie przekonuja. takze dalej doszukujcie sie sensu w zwarciach na tranzystorach i milej zabawy polglowki.
Myślisz, że ci uwielbiani przez ciebie muzycy potrafią zapisać wszystko w zapisie nutowym?

Nie ma czegoś takiego jak elektroniczna muzyka, najwyżej elektroniczne gówno dla umysłowo chorych.
tez mysle ze muzyka elektroniczna to cos wiecej niz muzyka
To jest muzyka a nie jakieś pierdzenie w słuchawkach![]()
poprostu zainwestuj w lepsze sluchawki z wiekszym zakresem czestotliwosci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie