i wlasnie o to k🤬a chodzi, jak to ktos juz kiedys pisal na forum sadola ze wszystkie mozliwosci grania na gitarze byly ogarniete w latach 70, po co stac w miejscu? mozna dojebac konkretny (akurat w tym filmie jakies pedalskie ukf dubstepy wiec sie nie liczy) bit do tego gitarka (uwielbiam brzmienie elektycznej gitary) i mamy cos co z kapci wyp🤬ala, dla ludzi ktorzy hejtuja kazdy rodzaj elektronicznej muzyki zpaodam kawalek z gatunku psychodelic trance ktory bez elektrycznej gitary byl by c🤬jostwem.
nie lubisz elektroniki? postaraj sie wytrzymac do 4:47, nie przewijaj, po prostu wytrwaj
Śmieszą mnie wasze posty o tym, że nie możemy krytykować tej muzyki bo nie jesteśmy jej znawcami.... Kuuurwa czy tu trzeba być znawcą, skoro każdy kawałek opiera się na tym samym pierdzeniu, tysiącach bitów na minutę i jakiejś melodyjce z wieczorynki?
ogarnij co to jest bpm a potem zacznij filozofowac

Ale dubstep jest c🤬jowym rzezeniem i ni jak ma sie do muzyki elektronicznej .
ale nia jest, jakkolwiek c🤬jowy by nie byl:D i bedzie nia, niezaleznie od tego jak glosno bedziesz temu zaprzeczal

sosik, a Ty, czego słuchasz? Może też zacznę![]()
Ja? Wszystkiego po trochu, oprócz Disco polo i dubstepo podobnych

@zukennuken3d
Nic nie bd ogarniał, bo po co mi to? Jeżeli wiem, że dla mnie dubstep to największe muzyczne dno. Dla mnie ta muzyka nie ma żadnego przekazu... Owszem jest kilka kawałków godnych podziwu, ale nie mówię tu o "muzyce" w której z każdej strony atakuje mnie pierdzenie i dudnienie...
kawalek z gatunku psychodelic trance ktory bez elektrycznej gitary byl by c🤬jostwem
Zgodnie z zaleceniem przesłuchałem całość. I potwierdzam - bez gitary byłoby to c🤬jostwo. Powiem więcej! Z gitarą to też jest c🤬jostwo. Jakieś ŁuuuuuuUUUuuuUUuuUUuuUUUUuuUUuuuuuUUUu miauczy i miauczy ta gitara. Nudne strasznie. Powolne, jakby wykonawca był zmęczony. Aż musiałem się zdrzemnąć po przesłuchaniu.
i mamy cos co z kapci wyp🤬ala
Chyba Ciebie

Jakieś jeszcze propozycje innych gatunków muzycznych? Pomóżcie, przecież nie mogę znów słuchać dubstepu! To dno!

@up
@antybozia666
"Elektroniczne instrumenty muzyczne - grupa instrumentów muzycznych należąca do elektrofonów, w których dźwięk powstaje w drodze syntezy i dociera do słuchacza przez przetwornik elektroakustyczny. Sposób kontroli instrumentu jest bez znaczenia dla tej klasyfikacji."
"Wśród współczesnych instrumentów elektronicznych do niedawna potocznie stosowano podział na syntezatory i samplery, lecz obecnie, wskutek łączenia różnych rodzajów syntezy, nie jest on jednoznaczny. Instrumenty elektroniczne często sterowane są przez sekwencer zamiast muzyka. W dobie powszechnego wykorzystywania komputerów do produkcji muzyki powstał nowy rodzaj instrumentów elektronicznych - instrumenty wirtualne, czyli programy działające pod kontrolą sekwencerów pełniące rolę instrumentów muzycznych."
No tak rozumiem że taką samą wartość ma dla Ciebie przetwornik piezoelektryczny czy elektromagnetycznych służący do przetwarzania drgań strun lub drgań akustycznych na impuls elektryczny (używany nie tylko w gitarach ale np. w elektrycznych skrzypcach czy kontrabasach albo w mikrofonach) a jakieś samplery czy inne "instrumenty" wirtualne których jakość zależy tylko i wyłącznie od twojej karty dźwiękowej i posiadanego nagłośnienia.
Nie mam zamiaru przekonywać Cię do jedynej słusznej muzyki bo tak naprawdę mam w dupie to czego słuchacie (o ile używacie do tego słuchawek) i możecie nawet puszczać sobie zapętlone pierdy orangutana... (które w mojej opinii nie odbiegają znacznie od tematu tej dyskusji) Potrafię też docenić (chociaż nie słucham) zespoły takie jak Prodigy czy wyżej wspomniany depeche mode. oni choć używają elektroniki to jednak reprezentują pewien poziom muzyki. dość wysoki poziom prezentują czasem kawałki kojarzone z muzyką pop ale na boga/bogów/h🤬ja.... techno, dubstep, discopolo co to k🤬a w ogóle jest...
podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.techno, dubstep, discopolo co to k🤬a w ogóle jest
Wszystko jest dla ludzi. Tylko nie wszystko dla wszystkich.

Zgodnie z zaleceniem przesłuchałem całość. I potwierdzam - bez gitary byłoby to c🤬jostwo. Powiem więcej! Z gitarą to też jest c🤬jostwo. Jakieś ŁuuuuuuUUUuuuUUuuUUuuUUUUuuUUuuuuuUUUu miauczy i miauczy ta gitara. Nudne strasznie. Powolne, jakby wykonawca był zmęczony. Aż musiałem się zdrzemnąć po przesłuchaniu.
Chyba Ciebie![]()
Jakieś jeszcze propozycje innych gatunków muzycznych? Pomóżcie, przecież nie mogę znów słuchać dubstepu! To dno!![]()
wylaczam sie z tej rozmowy, z ludzmi ktorzy nie dopuszczaja zadnych nowosci do siebie i mysla ze wsztsko co brzmi inaczej jest zle nie ma sensu gadac. adios

podpis użytkownika
Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Przecież nie wciskają wam tego na siłe do uszu
![]()
Oj, to idioci i idą z trendem hejtowania, narzekanie i wyzywanie jest modne wśród nich. Myślisz, że choć przez chwilkę pomyśleli, że nie są zmuszani do tego?

Wszystko c🤬j co piszecie, ja sie tylko zastanawiam co wam przeszkadza to, że ktoś tam sobie słucha czegoś innego niż Ty ? Przecież nie wciskają wam tego na siłe do uszu
![]()
Nie, nie o to chodzi, bo jak się widzi kolejny filmik o byle gównie, gdzie dodany jest dubstep to zaczyna wkurzać już.
Nie, nie o to chodzi, bo jak się widzi kolejny filmik o byle gównie, gdzie dodany jest dubstep to zaczyna wkurzać już.
Czyli twierdzisz, że jesteś jednak zmuszany do słuchania dubstepu, ba, nawet do oglądania "filmików o byle gównie" z dubstepem w tle?

wylaczam sie z tej rozmowy, z ludzmi ktorzy nie dopuszczaja zadnych nowosci do siebie i mysla ze wsztsko co brzmi inaczej jest zle nie ma sensu gadac. adios
Przeokropnie się mylisz, gdybym nie dopuszczał do siebie żadnych nowości, dziś dalej słuchałbym Fasolek, zamiast m.in. dubstepu. Nie możesz zrozumieć że jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu skary jadą?

znam się na wszystkich gatunkach muzyki elektronicznej i słucham jej od lat, uwielbiam techno, minimal, progresive, detroit techno oraz wiele innych
Masz konto na lastfm?
to pedalstwotechno, minimal, progresive, detroit techno oraz wiele innych

Kolejny kretyn