Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-12-08, 1:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-08, 9:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-08, 14:03
Bobasse napisał/a:

sosik, a Ty, czego słuchasz? Może też zacznę

Ja? Wszystkiego po trochu, oprócz Disco polo i dubstepo podobnych

@zukennuken3d

Nic nie bd ogarniał, bo po co mi to? Jeżeli wiem, że dla mnie dubstep to największe muzyczne dno. Dla mnie ta muzyka nie ma żadnego przekazu... Owszem jest kilka kawałków godnych podziwu, ale nie mówię tu o "muzyce" w której z każdej strony atakuje mnie pierdzenie i dudnienie...
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-12-08, 18:36 1
Zgłoś
Antybozia666 2011-12-08, 22:04 1
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-12-09, 0:19
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-09, 2:12
Zgłoś
SkoQ 2011-12-09, 10:01
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-09, 10:04
SkoQ napisał/a:

Przecież nie wciskają wam tego na siłe do uszu

Oj, to idioci i idą z trendem hejtowania, narzekanie i wyzywanie jest modne wśród nich. Myślisz, że choć przez chwilkę pomyśleli, że nie są zmuszani do tego?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-09, 13:47
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-12-09, 16:24
sosik napisał/a:

Nie, nie o to chodzi, bo jak się widzi kolejny filmik o byle gównie, gdzie dodany jest dubstep to zaczyna wkurzać już.

Czyli twierdzisz, że jesteś jednak zmuszany do słuchania dubstepu, ba, nawet do oglądania "filmików o byle gównie" z dubstepem w tle? A kto Cię zmusza do tego? Kto Cię zmusza do wchodzenia na Sadistica?

zukennuken3d napisał/a:

wylaczam sie z tej rozmowy, z ludzmi ktorzy nie dopuszczaja zadnych nowosci do siebie i mysla ze wsztsko co brzmi inaczej jest zle nie ma sensu gadac. adios

Przeokropnie się mylisz, gdybym nie dopuszczał do siebie żadnych nowości, dziś dalej słuchałbym Fasolek, zamiast m.in. dubstepu. Nie możesz zrozumieć że jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu skary jadą?
Zgłoś
zaxx 2011-12-09, 18:34
znam się na wszystkich gatunkach muzyki elektronicznej i słucham jej od lat, uwielbiam techno, minimal, progresive, detroit techno oraz wiele innych i stwierdzam że dubstep to pedalstwo
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-09, 18:35
zaxx napisał/a:

znam się na wszystkich gatunkach muzyki elektronicznej i słucham jej od lat, uwielbiam techno, minimal, progresive, detroit techno oraz wiele innych

Masz konto na lastfm?
Zgłoś
zaxx 2011-12-09, 18:37
ֺ napisał/a:

Masz konto na lastfm?

nie mam, jak już radio to di.fm
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-12-09, 19:15
Stwierdzam, że
zaxx napisał/a:

techno, minimal, progresive, detroit techno oraz wiele innych

to pedalstwo

Kolejny kretyn
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem