Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bosslolkowy 2015-06-16, 16:38 35
Za Mietka w ciemno piwerko
Zgłoś
Oponka 2015-06-16, 18:57 1
gadanie potłuczonego dla gimbusów. założę się, że 90% gimbusów nie wie, czym jest Golgota
Zgłoś
Juzide 2015-06-16, 19:01 82
@up
A ja myśle, że nie wiesz co to znaczy "zamknij ryj".

Gimbusie.
Zgłoś
Camel_06 2015-06-16, 19:08 15
@up W kuchni neta złapałaś? Jak dla mnie to koleś stroi sobie ewidentne jaja, ale jednak może któryś zakuty łeb cośtam się z tych jaj nauczy jak jest za tępy żeby samemu lać wodę na kartkówkach A Mieciu się ładnie ubierze, pogada trochę chłamu, czosnek na surowo wp🤬li albo kota schabikiem podpasie i ja tam go sobie przy piwku na ten przykład chętnie obejrzę.
Zgłoś
A................i 2015-06-16, 19:17 3
do zobaczenia dzieciaczki
Zgłoś
dmnunited 2015-06-16, 19:26 10
"podmiot liryczny, to jest patriota, wierzy w Polskę, kocha Polskę, Polska mistrzem Polski"

Zgłoś
bugisso 2015-06-16, 19:57 2
bardzo dobrze.... dwa minus
Zgłoś
Gandalf8 2015-06-16, 20:10 5
Z psychologicznego punktu widzenia gościu przekazuje wiedzę w sposób najbardziej efektywny dla dzisiejszej młodzieży Myślę, że to dzięki niemu i jemu podobnych wielu uczniów zda maturę z języka polskiego
Zgłoś
koziol666 2015-06-16, 20:18 1
Poradnik uśmiechu na ścianie , piwo za to sie należy
Zgłoś
kueza 2015-06-16, 20:26
nie lubie tego typa. nie ma piwa
Zgłoś
pytolsky 2015-06-16, 20:36 1
Pewnie gdybym nagrał srającego psa i wstawił go tutaj pod tytułem "Mietek" to i tak zyskałbym parę browarów od fanbojów tego zjeba. Co ciekawe, jakość tego filmu nie odbiegałaby zbytnio od całej reszty filmów tego wiochmena.
Zgłoś
W................. 2015-06-16, 21:13 3
Z doświadczenia: 90% przypadków, kiedy ktoś nie potrafi zinterpretować wiersza, to niechęć do jego przeczytania i odnalezienia właśnie tych słów kluczowych. Facet wykonał kawał dobrej roboty... Myślicie, że dlaczego nauczyciele tak ostro (pozornie) zwalczają ściągi? Właśnie dlatego, że są jedną z najskuteczniejszych metod przyswajania wiedzy, a do tego uczą sprytu. Mietek dał gimbusom sposób na "oszukiwanie" - a tak naprawdę nauczył ich, od czego zaczyna się interpretować wiersz.
Zgłoś
J................o 2015-06-16, 21:24 1
Niestety, ale nie można mu zarzucić braku logiki w tym co mówi. Słowa klucze i heja, rozprawka dookoła tych samych utartych schematów. Uznasz, że wiersz może mieć inne przesłanie? Może ma drugie albo trzecie dno? Kolejne znaczenie? Albo Ty postrzegasz go inaczej bo k🤬a masz takie prawo? Albo chcesz podyskutować, poznać różne opinie i punkty widzenia? To cie k🤬a nawet sam nauczyciel wyśmieje przy całej klasie. Pała, albo 2- za chęci, trzeba było pisać wedle schematu jak każdy lemming.
Zgłoś
R................y 2015-06-16, 21:40 1
@Jaczuro to już zależy od nauczyciela. Jak jest ograniczony, to leci schematami bez refleksji (nawet, jeśli utarta interpretacja nie trzyma się kupy i autor na pewno nie miał tego na myśli), a jak jest w porządku, to uzna inną tezę przy DOBREJ argumentacji. Ale to wymaga ponownych przemyśleń nad utworem i niektórym polonistom i tym od wiedzy o kulturze się nie chce. Na WOKu miałam nieprzyjemność z kobitką, która leciała schematycznymi analizami obrazów i rzeźb i chyba sama nie wiedziała, co mówi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie