Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-01-23, 11:02
Jetam, nic specjalnego, wystarczy posadzić dupsko w auto i przejechać się po okolicy, żeby takie zapierające dech w piersiach akcje zobaczyć.
Jak ktoś jedzie 60-70 gdzie dozwolone jest 90 to niech się nie dziwi że temu z tyłu w końcu psycha siada i pobiera na ciągłej.
Jak to mówią są Polacy i Polaczki. Wasz wybór kim jesteście.
ciepson napisał/a:
głest,
Kierowca z sześcioma punktami.
Na idioten teście chyba.
dobrze napisane. POLACZKI tak jeżdżą.
A POLACY jeżdżą normalnie
No bez jaj, rejestrować i upubliczniać tak zatrważające wydarzenia na drodze? Nie ma szans żeby chciało mi się kliknąć guzik na kamerce..
Za polaczków piwa nie ma. Mimo wszystko. Sorry, taki mamy klimat.
konto usunięte
2018-01-23, 20:53
Velture napisał/a:
Nikt nie wnika jak twoja stara ujeżdża każdego na wsi więc nie nazywaj jej polaczkiem.
Troszkę szacunku do własnej matki miej.
janlew napisał/a:
Wrzuciłbym w odpowiedzi zdjęcie pociągu jak jeździły hazarki, ale mi się nie chce. Wygoogluj se.
Ojej, biedne polaczki
Nie rozumiem o co biega w 4:32. Tego typu przejazdy są właściwie nieużywane, a jeśli coś nimi jeździ, to w takich miejscach z bardzo niskimi prędkościami trąbiąc cały czas.
1:12 za Fatum zawsze piwko.
ktoś to nagrywa tak emocjonujące filmy a następ nie poświęca czas, żeby je zmontować i upublicznić musi miec niezwykle pasjonujące życie osobiste
konto usunięte
2018-01-24, 0:14
2:53 wygląda jak trasa z Ołoboku na Ostrów wlkp. W sumie rejestracje się zgadzają, POS'y tak jeżdżą
W sumie póżniej to Kalisz i okolice