Mała kompilacja.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Jetam, nic specjalnego, wystarczy posadzić dupsko w auto i przejechać się po okolicy, żeby takie zapierające dech w piersiach akcje zobaczyć.
Jak ktoś jedzie 60-70 gdzie dozwolone jest 90 to niech się nie dziwi że temu z tyłu w końcu psycha siada i pobiera na ciągłej.
ciepson napisał/a:
głest,
Kierowca z sześcioma punktami.
Na idioten teście chyba.
No bez jaj, rejestrować i upubliczniać tak zatrważające wydarzenia na drodze? Nie ma szans żeby chciało mi się kliknąć guzik na kamerce..
Za polaczków piwa nie ma. Mimo wszystko. Sorry, taki mamy klimat.
Velture napisał/a:
Nikt nie wnika jak twoja stara ujeżdża każdego na wsi więc nie nazywaj jej polaczkiem.
Troszkę szacunku do własnej matki miej.
janlew napisał/a:
Wrzuciłbym w odpowiedzi zdjęcie pociągu jak jeździły hazarki, ale mi się nie chce. Wygoogluj se.
Ojej, biedne polaczki
Nie rozumiem o co biega w 4:32. Tego typu przejazdy są właściwie nieużywane, a jeśli coś nimi jeździ, to w takich miejscach z bardzo niskimi prędkościami trąbiąc cały czas.
ktoś to nagrywa tak emocjonujące filmy a następ nie poświęca czas, żeby je zmontować i upublicznić musi miec niezwykle pasjonujące życie osobiste
2:53 wygląda jak trasa z Ołoboku na Ostrów wlkp. W sumie rejestracje się zgadzają, POS'y tak jeżdżą
W sumie póżniej to Kalisz i okolice
W sumie póżniej to Kalisz i okolice
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie