V................o
2018-01-23, 11:02
Jetam, nic specjalnego, wystarczy posadzić dupsko w auto i przejechać się po okolicy, żeby takie zapierające dech w piersiach akcje zobaczyć.
Jak ktoś jedzie 60-70 gdzie dozwolone jest 90 to niech się nie dziwi że temu z tyłu w końcu psycha siada i pobiera na ciągłej.
gupic🤬j napisał/a:
Jak ktoś jedzie 60-70 gdzie dozwolone jest 90 to niech się nie dziwi że temu z tyłu w końcu psycha siada i pobiera na ciągłej.
To jak ma problem żeby jeździć przepisowo samochodem to niech odda prawo jazdy do urzędu i k🤬a zacznie jedwabniki hodować.
Ode mnie miałeś piwo zanim obejrzałem kompilacje. za Polaczek. Wiedziałem że wejdzie to kilku Polaczków którzy dostaną mocnego bólu dupy:D
Bo niczego bardziej na świecie Polaczek nienawidzi od człowieka który obnaża jego obrzydliwe cechy charakteru. A sama kompilacja nic szczególnego po prostu polskie bydło tak jeździ
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Jak to mówią są Polacy i Polaczki. Wasz wybór kim jesteście.
3:50 - c🤬j by bez problemu zdążył wyprzedzić 10 razy tego co się włączył do ruchu, ale musiał pojechać jak ostatnia p🤬da, bo film na jutuba musi być, j🤬y k🤬a c🤬l. Jak ja takich nienawidzę
ciepson napisał/a:
głest,
Kierowca z sześcioma punktami.
Na idioten teście chyba.
dobrze napisane. POLACZKI tak jeżdżą.
A POLACY jeżdżą normalnie
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
No bez jaj, rejestrować i upubliczniać tak zatrważające wydarzenia na drodze? Nie ma szans żeby chciało mi się kliknąć guzik na kamerce..
Byle jak najszybciej zap🤬lać i jak najwięcej ludzi wyprzedzić. Banda kretynów.
Za polaczków piwa nie ma. Mimo wszystko. Sorry, taki mamy klimat.
T................3
2018-01-23, 20:53
Velture napisał/a:
Nikt nie wnika jak twoja stara ujeżdża każdego na wsi więc nie nazywaj jej polaczkiem.
Troszkę szacunku do własnej matki miej.
janlew napisał/a:
Wrzuciłbym w odpowiedzi zdjęcie pociągu jak jeździły hazarki, ale mi się nie chce. Wygoogluj se.
Ojej, biedne polaczki
Nie rozumiem o co biega w 4:32. Tego typu przejazdy są właściwie nieużywane, a jeśli coś nimi jeździ, to w takich miejscach z bardzo niskimi prędkościami trąbiąc cały czas.
1:12 za Fatum zawsze piwko.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
ktoś to nagrywa tak emocjonujące filmy a następ nie poświęca czas, żeby je zmontować i upublicznić musi miec niezwykle pasjonujące życie osobiste
2:53 wygląda jak trasa z Ołoboku na Ostrów wlkp. W sumie rejestracje się zgadzają, POS'y tak jeżdżą
W sumie póżniej to Kalisz i okolice