"Co lon, co lon robi?" - zap🤬lam k🤬a, jedziesz piecdziesiat to zwolnij do 30 i daj mi przejechac bo ja nie mam calego dnia na siedzenie w puszce. A jak juz musze w niej siedziec caly dzien, to jakim zjebem trzeba byc zeby jezdzic 50 km/h, jak zostawiasz jaja na chacie to trzymaj sie prawej strony, ja musze sie wyszalec na drodze.
Zycie to wyscig, wy wszyscy przej🤬iscie.
Nie ma co przeżywać, normalne nie groźne sytuacje na drogach. Każdy z większością się już spotykał online.
mazga50 napisał/a:
1:21 babsztyl na rowerze prawie potrąca prawidłowo przechodzącą pieszą rowerzystkę.
Według ciebie można sobie wejść 3 metry przed prawidłowo jadącym pojazdem ?
Spróbuj szczęścia przed ciężarówką następnym razem, baba ślepa i tyle, widziała tylko auto...
podpis użytkownika
:oneko:
Najlepsze sa te c🤬jki co się wp🤬lą na hama i awaryjnymi mrygną w podziekowaniu za wpuszczenie. A najczęściej to trzeba się ratować przed debilami, żeby auta nie uszkodzić.
Mam wrażenie, że większość tych filmów, jak nie wszystkie, to są tereny Wielkopolski

Kalisz, Ostrów. Niektórych wyp🤬dów nie poznaje.
Za "Manię szybkości" 1:15 piwko
W 2:22 chyba kierowca trochę trzęsidupa, bo gość normalnie mógł wyprzedzać i był już w momencie zjeżdżania na swój pas
głest napisał/a:
Parafrazując klasyka... Jaranie się przepisową jazdą to pedalstwo, a wszyscy kierowcy bez punktów karnych to ciota i c🤬j
ciota i h🤬j to tacy, którzy dają się złapać