Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Dawno, dawno temu, kiedy jeszcze Peja nie był "groźny", niejaki Krzysztof Kozak*, pseudonim KNT zadzwonił do naszego reprezentanta biedy, oznajmiając mu by jak najszybciej do niego oddzwonił.

Rozmowa ta, została zamieszczona na jednym z utworów naszego artysty ze Slums Attack, więc nie trudno o wiarygodność jej.

Oto tajemnicza wiadomość:

Jako że na portalu było już sporo materiału z rozmów, myślę że szanowni moderatorzy, okażą zrozumienie, nie wp🤬lając materiału w zapomnienie.

* Gimbełę, które obejrzało "Jesteś Bogiem", powinno poprzez tę wskazówkę skojarzyć, tego "jegomościa".
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RPS_Reprezentant 2012-12-30, 0:23 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wilku220 2012-12-30, 0:27 48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
koras1897 2012-12-30, 2:01 8
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 2:45 3
Zgłoś
Groem 2012-12-30, 2:48
@Wilku
Spoko, że mówisz pochlebnie o Peji jednak niektórych faktów nie można mu zapomnieć. Chociaż by dorabiania się na "reprezentowaniu biedy" może kiedyś wiedział co to znaczyło jednak dla mnie było to tak samo wartościowe jak "Jenny from the block" Jennifer Lopez. Nie wspomnę już o publicznym nawoływaniu do linczu w Zielonej Górze.

Podając skrajne przykłady mogę powiedzieć o kimś: Kiedyś zabił człowieka ale później żył normalnie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 4:31 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 5:58 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 7:58 1
Słucham hip-hop`u już od jakiegoś czasu, jednak Ryśka unikam. Moim zdaniem jest wielu artystów lepszych od niego, nagrywających na ciekawsze tematy i piszących ambitniejsze teksty. Mimo to, szanuje go za ro co zrobił dla rozwoju polskiego rapu.
Zgłoś
Mockba 2012-12-30, 9:23
Gwoli ścisłości, kozak posiadal wytwornie rrx i jako, że był zajebistym "producentem" na chwile obecną jej juz nie posiada . Ciekawe dlaczego (przepił) Odsyłam do jutuba i wiki, bo jest niedziela rano i nie chce mi sie rozpisywać
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 10:13 2
Jak mało słucham polskiego rapu to rysia zawsze szanowałem i szanować będę. CNO2 wg. to płyta roku zaraz po ,,Dolinie klaunów'' 3W
Zgłoś
Tafeuszek 2012-12-30, 10:47
Do Wilku

@Wilku220
Człowieku twoja wypowiedź jest pełna sprzeczności. Z jednej strony piszesz o gustach muzycznych o których się nie dyskutuje, a z drugiej strony nazywasz chu**m ludzi którzy mają negatywne zdanie o Peji. Kiedy ja byłem w gimnazjum to jarałem się to całą kulturą hip-hopu i słuchałem takiego Rysia. Wtedy miało to jakiś sens, jakieś przesłanie, coś w tym było. Ale teraz? Mówisz o elokwencji Peji, ale ja jakoś tego nie widzę w jego utworach które są tak żenujące i beznadziejne, że Doda ma ambitniejsze teksty. Peja kiedyś mógł być idolem bo wyszedł z gówna i był na swój sposób artystą, ale teraz to jest cień tego człowieka, do którego nie mogę mieć szacunku. Jak w końcu wyrosną Ci włosy na pisiorze to zrozumiesz jakie dno prezentuje Peja w tym momencie, jaką biedę umysłową prezentuję. Może być dalej na swój sposób inteligenty, ale nie jest już dla mnie artystą, po prostu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 11:41
Zgłoś
daf098 2012-12-30, 13:31
Zgłoś
Wilku220 2012-12-30, 14:53
Zgłoś
saygon 2012-12-30, 15:04 1
Zbędne są wasze kłótnie, kto jaki ma gust, kto kogo słucha i kto dla kogo jest wzorem powinno być tylko i wyłącznie naszą prywatną sprawą. Po co staracie się udowodnić swoją racje skoro i tak wiecie że nikt kogo próbujecie teraz namówić i kto jest anty waszym przekonaniom w tym momencie, nie nawróci się w pięć sekund! Brniecie w to bagno, psujecie sobie nerwy, totalnie bez sensu! Po co kogo obrażacie? Przebywam w wielu kulturach jednocześnie, mieszkając na stancji mam tzw. "brudasów", ludzi którzy słuchają rapu, klasyki, nawet dubstep gdzieś się znajdzie, nigdy z garściami do nikogo nie wyskakuję i nie mówię aby wyłączył to gówno bo mu łeb zaraz rozp*****le! Słucham czasami Rammsteina, Rage Against the Machine, znajdzie się również polskie Tabu, Ostry, Pezet, Peja, i do kogo hejty zakwalifikujecie mnie teraz? Wszystko jest dla ludzi, tylko nie którzy nie potrafią odnaleźć się w tym co ich otacza i siedzą jak trybiki hejtując tych którzy nie są podobni do ich wzoru. Miłego dnia!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem