Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Dawno, dawno temu, kiedy jeszcze Peja nie był "groźny", niejaki Krzysztof Kozak*, pseudonim KNT zadzwonił do naszego reprezentanta biedy, oznajmiając mu by jak najszybciej do niego oddzwonił.

Rozmowa ta, została zamieszczona na jednym z utworów naszego artysty ze Slums Attack, więc nie trudno o wiarygodność jej.

Oto tajemnicza wiadomość:

Jako że na portalu było już sporo materiału z rozmów, myślę że szanowni moderatorzy, okażą zrozumienie, nie wp🤬lając materiału w zapomnienie.

* Gimbełę, które obejrzało "Jesteś Bogiem", powinno poprzez tę wskazówkę skojarzyć, tego "jegomościa".
Zgłoś
Wilku220 2012-12-30, 15:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daf098 2012-12-30, 18:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wilku220 2012-12-31, 1:56
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 3:44 1
rav52v napisał/a:

Aż żal czytać te brednie, szkoda czasu, żeby odpisywać na każda twoją wypowiedź, ale mam kilka rad: naucz się czytać ze zrozumieniem, nie wyolbrzymiaj sobie pewnych rzeczy i jak, masz, zamiar pisać. gdzie ma być przecinek, a gdzie. nie, to to nie jest miejsce dla takich jak ty. natomiast na REEDUKACJE dla ciebie za pozno.

Brednie? Wygłaszanie swojej opinii w temacie nazywasz brednią? To bardzo otwarte z Twojej strony, widać jak bardzo nieograniczoną istotą jesteś, jak szerokie są Twoje horyzonty myślowe. No tak, mi braku czytania ze zrozumieniem zarzuca ktoś, kto twierdzi że forum to nie miejsce na poprawianie się nawzajem, a jakże! Niech każdy zacznie mówić w swoim języku, używając swoich zasad i reguł. Brawo. Gdybyś był troszkę dłużej z tym forum związany, wiedziałbyś że przed falą gimnazjalistów Twojego pokroju która zalewa to forum, nie było tolerowane robienie takich byków oraz takie zachowanie, niestety, ilość bezmyślnego bydła przekracza poziom możliwy do kontroli i zaczynają sobie czynić co chcą. Ten caps lock w ostatnim zdaniu to po to, by udowodnić jakie trudne słowa już poznałeś? Jesteśmy wszyscy z Ciebie dumni, a teraz oddal się od tego miejsca, bo tylko zaśmiecasz je.
Zgłoś
saygon 2012-12-31, 9:23
Docha, Niektórych już niestety nie da się poprawić, może nie tyle co poprawić a pokazać w jakim błędzie są i jaki mały światopogląd mają,
Zgłoś
daf098 2012-12-31, 12:27
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-31, 13:58 1
Zgłoś
Wilku220 2013-01-01, 20:53
Zgłoś
daf098 2013-01-01, 22:29
Zgłoś
Wilku220 2013-01-01, 23:19
Zgłoś
daf098 2013-01-02, 0:51
Wilku220, Nie chce mi się z Tobą więcej dyskutować. Może jak wąs Ci zacznie rosnąć to coś z tego co już napisałem zrozumiesz.
Zgłoś
Wilku220 2013-01-02, 1:07
daf098 napisał/a:

Wilku220, Nie chce mi się z Tobą więcej dyskutować. Może jak wąs Ci zacznie rosnąć to coś z tego co już napisałem zrozumiesz.

No tak, widzę że brakło argumentów, ponieważ te które wyciągnąłeś do tej pory obaliłem.
Myślę że ilość piw, które dostałem za mój pierwszy komentarz najlepiej rozstrzygnie całą dyskusje.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem