Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:21
Phallucifer 2012-01-28, 0:04 1
Jak sie chlopcy na powaznie interesujecie sportami silowymi, to wiecie dobrze, ze sam koks i genetyka nic nie wskóraja, dlatego szacunek dla tego pana. Odnosze wrazenie, ze sie koles zalal tak fatalnie robiac mase, ale to rzecz jasna moje zdanie.
Jedno jest pewne, ze poza wspanialymi spalaczami musial sie cholernie wziac w garsc.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 0:25 1
Tak mu zazdroszczę, że redtuba odwiedzę by trzeceps poćwiczyć...
Zgłoś
Pleso93 2012-01-28, 0:35 1
Phallucifer,
Prawda. Widać, że ma mięśnie pokryte tłuszczem. Ile to się wyrzeźbić w rok? Wystarczy dieta i dobry trening. Nawet odżywek nie potrzeba.

Ale specjalistów się odezwało, o ho ho! Najlepszy ten co 15 lat potrzebuje haha
Zgłoś
cappy_dk 2012-01-28, 0:43
hahaha 15 lat ćwiczeń
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 1:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 2:43
Jaka to piosenka?
Zgłoś
Klimek- 2012-01-28, 9:14
0:44 - 0:50 coś słabiutko. mało się nie zesra z wysiłku a tu tylko ok 50kg na sównicy...
Zgłoś
Hario 2012-01-28, 9:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Robster 2012-01-28, 9:37
Zgłoś
Corn 2012-01-28, 10:04
Zgłoś
Silton 2012-01-28, 10:12
@Robster zapraszam na e-gym.pl. Mnóstwo wiedzy i porad. Zaczynam od lutego budowę masy tylko i wyłącznie na diecie. Żadnych sterydów/koksów. Może za nieco ponad rok/dwa Mój filmik tu będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 10:41
Ciężko będzie, ale życzę powodzenia, satysfakcja z ćwiczeń na sucho jest o wiele większa . Chociaż powiem, że ostatnio przybrałem prawie 2kg w tydzień treningu czym się bardzo zdziwiłem bo pierwszy raz miałem taki przyrost (głównie drążek bo plecy mam słabe, a szykuje się na sprawnościówkę do woja), co prawda zawsze szybko nabieram i tracę masę kiedy przestaje ćwiczyć, ale takie już są moje geny. Jestem trochę endomorfikiem bo przy nabieraniu mięsa nabieram także nieco tłuszczu. Co ciekawe, na początku aerobów także przybieram na wadzę... dopiero po kilku tygodniach z niej schodzę. Każdy organizm reaguje inaczej i bez odżywek ciężko go kontrolować, dopiero jak poznamy się na własnym ciele to wiemy jak pracować nad nim.

BTW. Polecam interwały, kondycja idzie ogromnie szybko w górę. Prawda, trening męczy, ale warto.
Zgłoś
Klimek- 2012-01-28, 10:45
Robster zgodzę się z tobą. Przy treningu na rzeźbę małąrolę odgrywa waga ciężaru, ale przy mięśniach czterogłowych uda takich jak on pokazuje 50kg to nawet nie rozgrzewka. Ja ćwiczę od dawna i na sównicy robię 5 serii po 8,6,4,2,2 powtórzeń z ciężarem 180,200,220,240,260 z przerwami max 3 minuty. I nie wyglądam tak jak on bo ważę 110kg i nie bardzo wyrzeźbiony tylko "delikatnie" zalany jestem tłuszczykiem. Więc nie mów mi tu, że można się nachetać przy 50 kg.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 11:05
po 3 latach może tak , ale nie po roku ludzie , sam się haruję od dwóch lat i daleko mi do niego
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-28, 11:13
Pleso93 napisał/a:

Phallucifer,
Prawda. Widać, że ma mięśnie pokryte tłuszczem. Ile to się wyrzeźbić w rok? Wystarczy dieta i dobry trening. Nawet odżywek nie potrzeba.

Ale specjalistów się odezwało, o ho ho! Najlepszy ten co 15 lat potrzebuje haha

A teraz wyłącz kompa i idź na siłownię.
Jak zrobisz taką rzeźbę bez koksu to wskrzeszę Lkaczorro!
Na początku ma BF ~ 25%. Na końcu ~ 7%. Nie zejdziesz w rok na sucho do takiego poziomu. Poniżej 12% już bardzo wolno ubywa tłuszczu.
Dodatkowo zwróćcie uwagę na obręcz barkową na początku i 0:57 sporo urosła
Przez jakiś czas (przypuszczam, że 12tygodni) walił coś na masę.

W Polsce pewnie byłby to zestaw propa z winkiem

Nie zmienia to jednak faktu, że musiał się nieźle katować i ostro pilnować diety.
Każdemu wydaje się, że sterydy wystarczy brać i się będzie rosło. Otóż nie. Trzeba też sporo pracy i bardzo się pilnować.

@klimek860918 Ty robisz trening siłowy. Przy rzeźbieniu robi się dużo powtórzeń na mniejszych ciężarach. Podczas pompowania, często zdejmuje się kolejne obciążenia, aby zrobić kilka powtórzeń więcej.
Mógł kończyć tym ciężarem serię. Mógł, tylko robiąc to ćwiczenie ma jeszcze zalane nogi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem