Wystarczy odpowiednia motywacja i ciężka praca.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Cytat:
Przy rzeźbieniu robi się dużo powtórzeń na mniejszych ciężarach
Ogólnie przyjęty mit i błąd przy założeniach planu treningowego na robienie rzeźby.
Wszystko zależy od uwarunkowań fizycznych ćwiczącego. Jeśli czujesz że możesz robić z większym ciężarem to jest to jak najbardziej wskazane o ile wszystkie ćwiczenia będą robione PRAWIDŁOWO TECHNICZNIE -> i to jest droga do sukcesu. Jak na przykład przy ćwiczeniu bicepsu będziesz się wyginał i "zarzucał" ciężarami to efekt będzie daremny.
robal007 napisał/a:
Aż od Ciebie kipi zazdrością... zamiast hejtować to rusz dupe na siłownię i pokaż na co Cię stać...
Widać że gość ma zajebiste geny ale to tylko 1 z czynników.
Głównie to ciężka praca i mnóstwo wyrzeczeń.
Kanapowy leń z najlepszym genem tego nie osiągnie.
Nawet gdybyś i 5 lat ćwiczył, to bez dodatków nie osiągniesz takiego efektu . To wiem z siłowni do której czasem zaglądam .
Może nie mam takiej budowy jak koleś z filmu, ale i dobiegając czterdziestki nie mam nadwagi i brzucha na jajach .
heniek1981 napisał/a:
Jaka to piosenka?
![]()
Mat Kearney - Sooner or Later.
robal007 napisał/a:
Ogólnie przyjęty mit i błąd przy założeniach planu treningowego na robienie rzeźby.
A przeczytałeś co on napisał?
Cytat:
5 serii po 8,6,4,2,2
Tak możesz rzeźbić, tylko co Ci z tego wyjdzie?
Najważniejsza jest dieta i ćwiczenia aerobowe.
moze w USiA takie rzeczy sa mozliwe bo jak nawet w eMTiVI pokazywali reportaz na temat uzaleznien i typ sobie na lajcie poszedl do lekarza powiedzial zeby ten mu przepisal sterydy czy testosteron a i jeszcze dochodza odzywki zawierajace hormon wzrostu ktore w europie byly nielegalne nie wiem jak teraz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie