👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak chce się mieć socjalistyczna opiekę w wolno rynkowym kraju. Amen.

400 zł rocznie dopłat do kopalni !!! polskie kopalnie węglowe jak i miedziowe są w 100% rentowne. co roku są tylko okradane przez rząd, pompuje się z nich pieniądze pod postacią dziwnych bezprawnych podatków i horrendalnych dywidend. nikt z was nie dopłaca do kopalni. a dzięki sprytnej propagandzie myślicie że górnicy zarabiają po 10,000pln, taki ch....

Tak, nawet jeśli teraz kopalnie węgla są w 100% rentowne, to kosztem grubych miliardów utopionych w nich wcześniej (za które można było postawić parę atomówek) i zdzierstwa na prądzie i opale.

sniper9 pamiętaj że węgiel jako surowiec strategiczny jest zawsze potrzebny. każde rozwinięte państwo posiada jego zapasy. my posiadamy potężne złoża, fakt chwilowa dekoniunktura ( i zajebiste zarządzanie tymi zasobami przez uwczesną władze) spowodowała brak rentowności kopalni węglowych naście lat temu. ale pamiętaj bezpieczeństwo energetyczne kraju to podstawa

Wdr spokojnie tobie za niedługo setka stuknie więc się oszczędzaj. Za napisanie warszafki z małej piwo.

Średnia emerytura jest zawyżona przez te sędziowskie i policyjne k***y. Przeciętny emeryt po 80-tce dostaje 700 zł na rękę.
Te 700 zł to i tak o 700 zł za dużo.
Te 700 zł to i tak o 700 zł za dużo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie