Przyszli mechanicy z łódzkiego technikum...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-09, 20:36
'Jak sie nie potrafi uczyć to się idzie do technikum bo do liceów nie przyjmują. '
walnij się w łeb zanim coś napiszesz
Przecież widać że za zderzak złapane, to jakieś debile. Co do śmiechu to zauważyłem, że w c🤬j młodzieży śmieje się jak j🤬e orangutany. Myślę że od jakiegoś czasu ewolucja się cofa i wracamy do korzeni.
w Łodzi nie tylko bieda finansowa, ale intelektualna też
konto usunięte
2012-11-09, 20:41
A ja myślałem, że mam głupi śmiech
śmiech kaszlącej świni
"Jednak opony zatrzymały lenówke" ja p🤬le....
K🤬a mać trzeba było wrzucić samo audio bo i tak mało kto komentuje to co widać.
konto usunięte
2012-11-09, 20:54
uuuu idiota zaczepił o plastikową atrapę a nie o ramę pojazdu, to niech się nie dziwi efektom... żenada
konto usunięte
2012-11-09, 20:55
troche goscia wina, nie mogl k🤬a lekko ruszyc?...
Ciekawe który debil podczepił linę za zderzak
konto usunięte
2012-11-09, 21:01
a tak co do tematu to kto widział przywiaywac linke do zderaka.... no cuż mogli przuywiązać do lusterka

mniejsze strary by były...
to koledzy tych co podnosili auto za dach
Jak się idzie do liceum i zdaje przedmioty rozszerzone ścisłe to raczej dostając sie na dobra uczelnie nie zapierdzielasz jako cieć w Mc`Donaldzie. Sam wybieram się na polibudę warszawską po mat-fizie także nie ważne jest czy chodzimy do liceum czy technikum a to jak i czego sie uczymy...
konto usunięte
2012-11-09, 21:10
megaromek napisał/a:
Przyszli mechanicy z łódzkiego technikum...
w technikum to oni będą najwcześniej za 3 lata
konto usunięte
2012-11-09, 21:13
^up to jak już dostaniesz się na wymarzony kierunek(czego Ci życzę) na początku będzie pytanie kto jest po technikum.
Najpewniej okaże się, że garstka osób(tak przynajmniej było na MiBM na AGH i jest na Bud na PŚK)
Kończąc dobre studia techniczne rzeczywiście łatwiej o pracę ale już w trakcie studiów to, że studiujesz na PW nie ma większego znaczenia bo przez 3,5 roku nie masz żadnego tytułu i traktują Cię jak kogoś kto po prostu ma maturę.