Przyszli mechanicy z łódzkiego technikum...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
nie wiem jak można porównywać kogoś po liceum z biedną maturką, a po technikum z maturką i tytułem technika, uprawnieniami dla danego kierunku. pis joł dla przyszłych pedagogów, którzy myślą że liceum jest dla takich wybitnych głów
Jak to Łodziol musi przykozaczyć jak już są koledzy i ktoś nagrywa przy okazji :/ wiem bo od niedawna mieszkam w tym śmietniku Polski...
megaromek napisał/a:
Ej panie jak do mojego kumpla przyszli na praktyki z technikum mechanicznego to na widok elektrody spawalniczej mówili "zimny ogień"Przyszli mechanicy z łódzkiego technikum...
![]()
Kłótnia o szkołę jest jak dla mnie bez sensu, bo jak ktoś chce się czegoś nauczyć to się nauczy. Jedno i drugie daje prawo przystąpienia do matury i już. Tytuł technika to kolejny niepotrzebny tytuł i tyle, wiem bo mam... Jako pierwsze kończyłem liceum, niestety nie dostałem się na kierunek studiów jaki mi się marzył i polazłem do technikum. W między czasie znalazłem robotę i zacząłem studiować zaocznie.
Obecnie mam mg inż i też uważam, że całe g*wno mi to dało.
Co do samego filmiku to nasuwa się tylko hasło debile i tyle. Nie ma znaczenia jak ruszał, bo jeśli chcieli odpalać ciągnąć na tak krótkiej lince to i tak by nieźle szarpnęło. A to że zaczepili o zderzak to świadczy tylko i ich głupocie. Plastiki w 19 są na tyle słabe, że mocniejsze stuknięcie powoduje spore pęknięcie... Miałem wiem co mówię
Obecnie mam mg inż i też uważam, że całe g*wno mi to dało.
Co do samego filmiku to nasuwa się tylko hasło debile i tyle. Nie ma znaczenia jak ruszał, bo jeśli chcieli odpalać ciągnąć na tak krótkiej lince to i tak by nieźle szarpnęło. A to że zaczepili o zderzak to świadczy tylko i ich głupocie. Plastiki w 19 są na tyle słabe, że mocniejsze stuknięcie powoduje spore pęknięcie... Miałem wiem co mówię
No tak, widać reno było po zdwonie i zderzak trzymał się na ślinę. A ten punkcik co się kółko do holu przykręca to chyba gdzieś tam jest głębiej osadzony na jakiejś ramie (no niech mechanicy się wypowiedzą)
stack_pointer napisał/a:
No tak, widać reno było po zdwonie i zderzak trzymał się na ślinę. A ten punkcik co się kółko do holu przykręca to chyba gdzieś tam jest głębiej osadzony na jakiejś ramie (no niech mechanicy się wypowiedzą)
zdecydowanie
wiem bo miałem r19
@UP
Ty żeś za to wysoce wykształcony człowieku, powiedział co wiedział...czyli nic mądrego.
Ty żeś za to wysoce wykształcony człowieku, powiedział co wiedział...czyli nic mądrego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie