Sayagin666 napisał/a:
do ateistów i antykatoli : co was tak dupsko boli ?? Nie podoba się to nie świętuj. Boli Cie dupsko, że ktos robi jakąś kasę na świeczkach czy coś ? Ateiści robią kasę na książkach i wykładach tlumaczących ,ze Boga niema. To samo. Więc jak sie święto zmarłych nie podoba lub wigilia czy Boże Narodzenie - to zachecam do wyp🤬alania na karaiby, syberie czy inny c🤬j - tam nie będzie tego co was drażni.
Tu raczej chodzi właśnie o "ból dupy" prawdziwych katolików dla których nie w smak taka jarmarczna otoczka. Ale co ja tam wiem - poza tym chyba 1 listopada to Wszystkich Świętych i powinno się iść do kościoła, a 2-go na groby. Tak ci niedzielni "wierzący" znacie swoje święta...
Nienawidzę tego dnia -.- Wybrałem się do znajomej w ten dzień. Zapomniałem, że koło cmentarza mieszka. Jaki wk🤬iony byłem, że z buta nie poszedłem nosz K🤬A! Drogi pozamykane, auta gdzie zostawić nie ma bo wszystko zaj🤬e starymi dziadkami co jeżdżą tylko w niedzielę do sklepu. Koniec końców musiałem 10 minut zap🤬lać od auta do niej. C🤬j już z tym bo przejść się mogę, ale tacy ludzie mnie rozwalają. Na cmentarz idą raz w roku się pokazać znajomym -.- Zamiast cały rok pamiętać o zmarłych to nie, muszą 1 listopada iść wystrojonym jak się da i paradować przed znajomymi. No c🤬j mnie strzela ;/
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
fretss napisał/a:
Po spędzeniu dnia w sztywnym towarzystwie dobrze jest coś op🤬lić na ciepło
![]()
Mówisz, ze lubisz op🤬lic coś na ciepło?
Ja tam lubie wp🤬lic, no ale kwestia gustu - o którym chyba sie nie dyskutuje.[/center]
podpis użytkownika
Toruń
Czym sie tak oburzać, 1 listopada to właściwie wesołe swięto - uczczenie świętych, nie widze nic zdroznego w op🤬leniu czegoś luib kupieniu znudzonemu dzieciakowi jakiejś zabawki
no i co, wielkie halo że ludzie coś jedzą? poj🤬o to chyba autora filmiku że do tego dołączył taką muzykę i wrzucił do neta. c🤬j ci w dupę.
btw: do autora wrzutki:
"reportarz"
...dobrali się k🤬a głupi i głupszy
btw: do autora wrzutki:
"reportarz"
...dobrali się k🤬a głupi i głupszy

O co wy macie ból dupy? I autor filmu też. Mamy kapitalizm - jest popyt, to zapewnia się podaż. Pewnie ten co to kręcił to jakiś zgrzybiały komuch, który oburzony jest to, że ktoś śmie coś zmieniać i modernizować.
A już przyp🤬alanie się do jarmarcznej atmosfery ... grunt, że ludzie na tym zarabiają, a nikomu krzywda się nie dzieje.
A już przyp🤬alanie się do jarmarcznej atmosfery ... grunt, że ludzie na tym zarabiają, a nikomu krzywda się nie dzieje.

Wk🤬ia mnie mówienie o sprzedawaniu świąt. Każde święto wiąże się z kupowaniem i sprzedawaniem czegoś . Na Boże narodzenie- Choinka , Wielkanoc- jajka farbki do jajek itp. Nie istnieje święto które można obchodzić kupując niczego . Urodziny- tort, prezenty. sylwester - alkohol , fajerwerki .
Rzeczą oczywistą jest, że ludzie handlują jak jest więcej osób to więcej zarobią i to mi w ogóle nie przeszkadza. Śmieszne jest, że katolicy potrzebowali ustalonego z góry przez kościół jednego i konkretnego dnia, żeby zwalać się na cmentarze korkując przy tym miasta.
Co mamy?
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Tabernak napisał/a:
Mamy kapitalizm
Co mamy?
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotI niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
zj🤬a rewia mody kto wiekszy kto drozszy wieniecc wryyy ja p🤬leeeeee to juz nie te swieta ze wystarczyl 1 kwiatuszek i pamiec a nie pokazywanie i zasypywanie grobow wiazanami bo przeciezz sasiad ma to co ja mam byc gorszyyy ja p🤬leee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie sie podzial ten urok tych wszystkich swiat
A ja powiem tak, że zejebiście mnie wk🤬iało jak dzieciaki wpieprzały watę cukrową nad grobami.
Bo sam bym jedną opierdzielił, ale mi było głupio przed mamą.
Bo sam bym jedną opierdzielił, ale mi było głupio przed mamą.

jeśli ktoś sobie chce zarobić i mu się chce niech pracuje.... a zjeby którym to przeszkadza niech się p🤬lą
Nowość! Kiełbasa ze Zmarłego* i keczup do tego ! ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
* Chodzi o martwe zwierze
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
* Chodzi o martwe zwierze
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"