Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................3 2013-11-02, 22:25 2
Obejrzałbym ale ta zj🤬a muzyka mi to uniemożliwia. Poza tym sram już tym całym 1 listopadem, zgiń i przepadnij.
Zgłoś
h................a 2013-11-02, 22:26 14
no biesiada jak c🤬j. u mnie pod cmentarzem sprzedawali świecące pałki przypominające dildo, święcące każdym kolorem tęczy. widziałam też dzieciaka biegającego z plastikowym trójzębem między grobami. no k🤬a...
Zgłoś
Fragless 2013-11-02, 22:28 87
I słusznie. Owszem 1 Listopada to czas wspominania zmarłych, ale chyba nie zaszkodzi op🤬lić coś na ciepło szczególnie, że p🤬da jak na Syberii i trza skakać z cmentarza na cmentarz.
Zgłoś
fretss 2013-11-02, 22:33 8
Po spędzeniu dnia w sztywnym towarzystwie dobrze jest coś op🤬lić na ciepło
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-11-02, 22:35 3
Aa, interesik się kręci...

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
RockyWood 2013-11-02, 23:08 14
tak jak wcześniej wspominali...

ja również twierdzę że to jest wręcz zajebisty pomysł.

Czasem jedziesz w c🤬j kilometrów na cmentarz a na miejscu czeka na ciebie ciepłe co nieco a nawet WC... Ja p🤬lę ale w większych miastach mają zajebiście...
Ja jeździłem po wioskach na groby a tam ni c🤬ja - jedynie można było znicze kupić i kwiaty... Jak by kogoś tak naszło tam na sranie to jedynie krzaki a dookoła w c🤬j ludzi O_O. Jak po 2 h jazdy zgłodniałeś to trudno - jedzenia na wsi nie kupisz przy grobach bo miejscowi taki karawan z hot-dogami pewnie puściliby z dymem..

Ktoś tego nie pochwala to niech nie kupuje i niech nie korzysta! Niech się wstydzi ten co robi co ciężkiej cholery!

Ja pochwalam. To się nazywa XXI wiek k🤬a! W tym roku było jeszcze lepsze to że znicze i kwiaty często sprzedawały zajebiste laski a nie jak w tamtym roku - jakieś podpite mietki.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
takija 2013-11-02, 23:09
Rząd na nas zarabia na każdym kroku to ludzie też kumbinują jak zarobić! PRAWIDŁOWO!!! Jakoś trzeba sobie radzić. Też żałowałem że nie ma nigdzie obok cmenatrza kebaba bo bym op🤬lił po mszy w tej zimnej aurze.
Zgłoś
S................6 2013-11-02, 23:12 11
do ateistów i antykatoli : co was tak dupsko boli ?? Nie podoba się to nie świętuj. Boli Cie dupsko, że ktos robi jakąś kasę na świeczkach czy coś ? Ateiści robią kasę na książkach i wykładach tlumaczących ,ze Boga niema. To samo. Więc jak sie święto zmarłych nie podoba lub wigilia czy Boże Narodzenie - to zachecam do wyp🤬alania na karaiby, syberie czy inny c🤬j - tam nie będzie tego co was drażni.
Zgłoś
wsza104 2013-11-02, 23:27
co tu k🤬a komentować do c🤬ja,czysta komera !!!...
Zgłoś
Rafal1757 2013-11-02, 23:31
az sie głodny zrobiłem
Zgłoś
medowski 2013-11-02, 23:37 3
k🤬a i wez tu zrozum "biede" w polsce ..... k🤬a chyba bieda ale umyslowa bo biznes is biznes sie kreci
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-11-03, 1:00 23
Autor filmu to typowa k🤬a, która zawsze będzie miała jakiś problem.

Jakby ludzie nie poszli na cmentarze, to by pewnie zrobił k🤬a filmik o tym jak to ludzie nie szanują świąt.

A jakby k🤬a mać nie było stanowisk z żarciem i świeczkami, to pewnie również by nap🤬lał te swoje wideo-żale: "że chłodno, sklepy pozamykane a tu nie ma gdzie kupić i zjeść coś na miejscu"

K🤬a, nienawidzę takich przemądrzałych c🤬jków

podpis użytkownika

Zgłoś
1r0n 2013-11-03, 1:15
Cóż można napisać...

Ale stypa.
Zgłoś
Leet 2013-11-03, 1:41 1
Najpierw nie do końca wiedziałem o co chodzi z tym oburzeniem autora ale wtem przypomniałem sobie o tradycyjnym przeżywaniu każdego święta/rocznicy w smutku i trwodze. Niektórzy nieszczęśliwi rodacy chcieliby by ich smutek i nieszczęście podzielili też inni i chyba to jest powodem oburzenia na cokolwiek co odstaje od narodowej żałoby i umartwiania się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie