👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszystko zostało wykonane zgodnie ze sztuką. To nie było klasyczne cięcie i spawanie tylko rozwiercanie na fabrycznych zgrzewach i spawanie ich na nowo. Taka naprawa jest w pełni akceptowalna i auto nie traci właściwości nośnych. Nawet dach zamiast ciąć na słupkach to gość rozwiercił na zgrzewach, a roboty przy tym na pewno miał masę, bo tych zgrzewów mogło tam być kilkaset, bądź kilka tysięcy. Sam robiłem kiedyś Opla Vectre B po strzale w tył i rozwiercałem pas. Zajęło mi to 2 dni.
Na zdjęciach na końcu jest inne auto widać to po wersji wyposażenia. Sama naprawa może wygląda na mało wprawną lecz została zrobiona w bliskim pokrewieństwie do nalezytej sztuki
@primex
akurat spawanie słupka, który w razie uderzenia w bok przejmuje na siebie cały impet uderzenia jest zgodne ze sztuką hahah
akurat spawanie słupka, który w razie uderzenia w bok przejmuje na siebie cały impet uderzenia jest zgodne ze sztuką hahah
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie