👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego twierdzicie, że polityka anty antykoncepcyjna KK przyczynia się do większej ilości zachorowań na AIDS? Bo jak dla mnie to jest absurd i głupota.
Przecież jak już ktoś się tak chce ściśle stosować (bo przecież nie zmuszają siłą) do zakazów to stosuje się także do tych, żeby współżyć tylko z 1 partnerem/ką to raczej ciężko się zarazić. A nawet jak już ktoś jest chory to w takim przypadku kiedy to jest dozwolone.
Także zawsze jak słyszę, że przez KK giną murzyny na AIDS to nie wiem czy się śmiać czy co??
Przecież jak już ktoś się tak chce ściśle stosować (bo przecież nie zmuszają siłą) do zakazów to stosuje się także do tych, żeby współżyć tylko z 1 partnerem/ką to raczej ciężko się zarazić. A nawet jak już ktoś jest chory to w takim przypadku kiedy to jest dozwolone.
Także zawsze jak słyszę, że przez KK giną murzyny na AIDS to nie wiem czy się śmiać czy co??

stać się pedałem żeby jechowi nie przychodzili? to ja już wolę żeby rozdawali te swoje gazetki

juz wolał bym je zaprosić i pogadac niż powiedziec w drzwiach wlasnego domu, ze im sorry , im gay

brudny napisał/a:
bożków nie muszę szanować. Ludzi by wypadało to, że po tobie cisną nie znaczy, że musisz się napinać
Poprawną pisownię polską gówno interesuje kogo szanujesz a kogo nie, albo umiesz pisać poprawnie i zgodnie z zasadami albo jesteś tuman ortograficzny i dorabiasz idiotyczną ideologię szacunku na potrzebę swej niewiedzy.
Poza tym są świadkowie Jehowy a nie jechowych
Do mnie też kiedyś przyszli. Wyszedłem i powiedziałem że mama kazała powiedzieć że nikogo w domu nie ma.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie