📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:08

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego twierdzicie, że polityka anty antykoncepcyjna KK przyczynia się do większej ilości zachorowań na AIDS? Bo jak dla mnie to jest absurd i głupota.
Przecież jak już ktoś się tak chce ściśle stosować (bo przecież nie zmuszają siłą) do zakazów to stosuje się także do tych, żeby współżyć tylko z 1 partnerem/ką to raczej ciężko się zarazić. A nawet jak już ktoś jest chory to w takim przypadku kiedy to jest dozwolone.
Także zawsze jak słyszę, że przez KK giną murzyny na AIDS to nie wiem czy się śmiać czy co??
Przecież jak już ktoś się tak chce ściśle stosować (bo przecież nie zmuszają siłą) do zakazów to stosuje się także do tych, żeby współżyć tylko z 1 partnerem/ką to raczej ciężko się zarazić. A nawet jak już ktoś jest chory to w takim przypadku kiedy to jest dozwolone.
Także zawsze jak słyszę, że przez KK giną murzyny na AIDS to nie wiem czy się śmiać czy co??

stać się pedałem żeby jechowi nie przychodzili? to ja już wolę żeby rozdawali te swoje gazetki

juz wolał bym je zaprosić i pogadac niż powiedziec w drzwiach wlasnego domu, ze im sorry , im gay

Do mnie też kiedyś przyszli. Wyszedłem i powiedziałem że mama kazała powiedzieć że nikogo w domu nie ma.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie