👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A u mnie zaczęli łazić katolicy po bloku. Chyba brakuje księdzu benzyny w baku i chłopców do r🤬ania.
Wystarczy: won!
Wystarczy: won!

Można być katolikiem i używać gumek. przecież wystarczy włączyć myślenie. w niektórych przypadkach to ratuje życie bądź zdrowie a niekiedy oszczędza się dziecku życia w ubóstwie bo nie każdego stać od razu na założenie rodziny. lepiej chyba czasem użyć gumki niż zachorować lub skazać dziecko na szołszeng
prawo kościelne jest jakie jest ale ludzie głupi nie są (przynajmniej nie wszyscy)
gumki nie są złe ale i tak bez gumy lepiej
z resztą co ja się wypowiadam jak nawet nie r🤬ałem

gumki nie są złe ale i tak bez gumy lepiej

z resztą co ja się wypowiadam jak nawet nie r🤬ałem

myślałem, że przestrzeli drzwi i łby pukających zarazem shot-gunem. Zawiodłem się

BongMan napisał/a:
Jehowy, a nie jehowych, pało.
bożków nie muszę szanować. Ludzi by wypadało to, że po tobie cisną nie znaczy, że musisz się napinać
dobrze BongMan.
brudny, to tak jakbyś nie mówił katolicy tylko katole...
brudny, to tak jakbyś nie mówił katolicy tylko katole...
myślałem że spuści psy ,a przynajmniej odpali gaśnice przez otwór na listy w drzwiach ;D
Raz przyszli do mnie Jehowi i zostali strollowani. Zadzwonili na domofon:
-Halo
-Dzień dobry. Czy ma pan chwilę czasu by porozmawiać?
-Zasadniczo to tak.
-Wierzy pan w Boga (już zaśmierdziało podstępem)
-Nie, a wy?
Odłożyłem słuchawkę i już więcej nie przychodzą
-Halo
-Zasadniczo to tak.
-Nie, a wy?
Odłożyłem słuchawkę i już więcej nie przychodzą

paka2000 napisał/a:
Raz przyszli do mnie Jehowi i zostali strollowani. Zadzwonili na domofon:
-Halo
-Zasadniczo to tak.
-Nie, a wy?
Odłożyłem słuchawkę i już więcej nie przychodzą![]()
Miszcz trollingu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie