👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na cholerę komu takie bajcy? o0 Weź się podrap albo odbierz telefon....

Ale jesteście głupi. Po co się tak spinacie, że daje gainera psu? Dla waszej wiadomości to są węglowodany i białko takie jak w zwykłym pożywieniu. Tak jestem ekspertem i mam więcej w łapie niż większość z was w udzie. Pan wyżej to Rich Piana twarz Mutant'a.PIS JOŁ

kilerlulu napisał/a:
a fujarka od sterydów pewnie jak makaron lubelski
![]()
Tu cię zaskoczę, od sterydów nie maleje fujarka, ew. występuje tzw. atrofia jąder (odsyłam do wikipedii). Tak to wygląda u kulturystów (złudzenie optyczne), ponieważ wielkość ich ud jest 2-krotnie większa niż u przeciętnego kowalskiego.

Co kto lubi, ale mnie się zdaje, że naładowanie sobie takiej masy jedynie oszpeca, nie jak myślą kokszący praktykujący, uatrakcyjnia. Oczywiście kwestia gustu.
Lecz upada tu i argument siły. Oczywistym wydaje się fakt, że dobrze zbudowany 80 - cio kilowiec ma i lepsze predyspozycje do bitki niż jego wzrostu 140 kilowiec. Przeciętnego koksa z siłowni ponad 120 kg, tak prawdę mówiąc, położyłby 70 kilogramowiec po szybkim kursie popularnej sztuki walki.
Lecz upada tu i argument siły. Oczywistym wydaje się fakt, że dobrze zbudowany 80 - cio kilowiec ma i lepsze predyspozycje do bitki niż jego wzrostu 140 kilowiec. Przeciętnego koksa z siłowni ponad 120 kg, tak prawdę mówiąc, położyłby 70 kilogramowiec po szybkim kursie popularnej sztuki walki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie