👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie mięśnie to tylko się nadają do pozowania albo do budzenia grozy na baletach. Nigdy nie widziałem żeby ktoś z taką masą miał fach w ręku, potrafił uderzać młotkiem, ciąć, giąć, kuć, spawać itd. Na budowę takiego wysłać to zdechnie po paru godzinach, zemdleje na rusztowaniu.

@up
pewnie ważysz 50 kg i nie możesz sobie wydarować, że siedzisz w domu
@dekar
Nie ku*wa baranie , tylko kulturysta nie nadaje się do niczego innego niż kulturystyki, duże mięśnie=większe zapotrzebowanie na tlen i mając takie bajcepsy ujebiesz się po kilku minutach walki wręcz czy paru godzinach cięższej pracy wymagającej od Ciebie troszkę lepszej wydolności niż tej pomiędzy seriami , nie mówiąc już tutaj o znacznych ograniczeniach ruchowych bo mając ku*wa w łapie tyle co przeciętny Kowalski w nodze ruszasz się jak je*any wóz z węglem. Duże mięśnie to tylko w większości przypadków dobry straszak.
Nie ku*wa baranie , tylko kulturysta nie nadaje się do niczego innego niż kulturystyki, duże mięśnie=większe zapotrzebowanie na tlen i mając takie bajcepsy ujebiesz się po kilku minutach walki wręcz czy paru godzinach cięższej pracy wymagającej od Ciebie troszkę lepszej wydolności niż tej pomiędzy seriami , nie mówiąc już tutaj o znacznych ograniczeniach ruchowych bo mając ku*wa w łapie tyle co przeciętny Kowalski w nodze ruszasz się jak je*any wóz z węglem. Duże mięśnie to tylko w większości przypadków dobry straszak.

Każdy powinien mieć w życiu jakiś cel - on postanowił zostać wózkiem widłowym. No i super.

dekar napisał/a:
@up
Daj spokój, ja ćwiczę długo i uważam, że taki wygląd to jest kalectwo, oprócz kulturystyki już prawie nie jesteś w stanie uprawiać innych sportów.
O wiele lepiej wyglądać jak np. Marc Fitt
Zakablować dziada do ASPSA, za znęcanie się nad psem i nieodpowiednie karmienie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie