Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:39
🔥 Its a prank bro - teraz popularne
Jak przerobić i spakować T3 za 2000zł
konto usunięte • 2012-06-19, 14:26
na kilka miesięcy wyprawy?
Nie trzeba wielkich pieniędzy, żeby wyruszyć w wyprawę dookoła świata. Stary bus może posłużyć za transport ale też za dom - sypialnię i kuchnię. Na długą wyprawę trzeba jednak zabrać wiele rzeczy o których łatwo zapomnieć - zobacz co powinno znaleźć się w wyprawowym aucie i jak to pomieścić.

Zgłoś
drzymek1906 2012-06-19, 18:01
Zajebista sprawa.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-06-19, 18:14 2
Krew mnie zalewa gdy słyszę jak ktoś mówi "kaRnister"
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-19, 18:19 5
"Karnister"... Wiocha to stan umysłu...
Zgłoś
thewhitestar 2012-06-19, 18:30
Miałem napisać o tym karnistrze, ale widzę że mnie uprzedziliście, to się nie będę produkował.
Zgłoś
theszponder 2012-06-19, 19:15
o benzynie nikt nie wspomniał.
Zgłoś
mua 2012-06-19, 19:17
A oni czasami już nie wrócili ?
Zgłoś
obrso 2012-06-19, 19:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-19, 20:23 3
My z chłopakami też zjeździliśmy całą Europę takim busem. Było nas sześciu, wyszło po 2000zł na osobę. Ze wszystkim. Paliwo, opłaty za autostrady, żarcie itp. Bez żadnych sponsorów. Z tym, że nasz bus nie był praktycznie wcale przerobiony. Tylko tyle, co kumpel zrobił przegląd zawieszenia przed wyjazdem. Jechaliśmy VW T3 Multivan i mieliśmy trumnę na dachu. Także te przeróbki, o których mowa w filmie to trochę zgapione z wersji Multivan. No i powodzenia życzę jak im padnie coś w silniku (tak jak np. nam pompa wody, czy notorycznie spadający plus z rozrusznika). Tą zabudowę w bagażniku będą pół dnia rozwalać, zanim się dokopią do komory silnika...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-19, 20:25 6
Po tytule spodziewałem się jak spakować terminatora, a tu o busa chodziło
Zgłoś
tigerqaz 2012-06-19, 20:57
Rower to w razie gdyby trzeba było holować taaaaa???
Zgłoś
CongoBongo 2012-06-19, 21:14 1
taa 2000 zł sama kamera Go Pro tyle kosztuje ^^
Zgłoś
Kotierez 2012-06-20, 0:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MudPie 2012-06-20, 3:32
O kanistrze już ktoś wspominał, to ja przyczepię się w takim razie do ich tego całego zapasowego akumulatora i przetwornicy.
Z tego co było widać ten aku nie jest niczym ładowany tylko sobie leży.. Jak podłączął samego laptopa to po około 18h korzystania akumulator będzie rozładowany. ładna mi wyprawa na 3 miesiące.
Zgłoś
FibexXx 2012-06-20, 8:30
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 9:53
jakbym miał tyle łóżko rozkładać to bym chyba nie spał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem