Historia autentyczna; moja jedna znajoma była świadkiem właśnie takie sytuacji i z rumieńcem na twarzy głośno sie zastanawiała co sie z tego zrodzi...
Halman napisał/a:
Historia autentyczna; moja jedna znajoma była świadkiem właśnie takie sytuacji i z rumieńcem na twarzy głośno sie zastanawiała co sie z tego zrodzi...
To jak zastanawiać się co się wykluje ze spółkowania beduina z kozą.
Halman napisał/a:
Antifiarz. Pchlarz r🤬a kota w dupę, a ten wysrywa lewaka sodomitę, z parciem na ochronę zwierząt (tych z chwytnymi kciukami i bez). Tja, to by pasowało, bo przecież oni nie mogą pochodzić od ludzi.
to są psy ... dlatego dziwi mnie że tyle osób mieszka z nimi w domach ... zoofile p🤬lone które gówna nie potrafią zbierać ... po nocach z nudów p🤬licie się z psami ? jesteście chorzy i śmierdzi u was w domach

@Asuritta
C🤬jowy bait , następnym razem wyjmij sobie k🤬sa z buzi, może pójdzie lepiej
C🤬jowy bait , następnym razem wyjmij sobie k🤬sa z buzi, może pójdzie lepiej

@Asuritta
Co za k🤬a czub. Miałeś trudne dzieciństwo?? Czy stary cie r🤬ał?
Co za k🤬a czub. Miałeś trudne dzieciństwo?? Czy stary cie r🤬ał?
Kriski napisał/a:
To jak zastanawiać się co się wykluje ze spółkowania beduina z kozą.
Jak to co ? Imigrant.
psy to takie r🤬acze
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
janlew napisał/a:
Antifiarz. Pchlarz r🤬a kota w dupę, a ten wysrywa lewaka sodomitę, z parciem na ochronę zwierząt (tych z chwytnymi kciukami i bez). Tja, to by pasowało, bo przecież oni nie mogą pochodzić od ludzi.
to co musialo twoja stara wyr🤬ac ze taki zjeb sie urodzil ? na gowno siadla ? idz ojebac dla karakana peto bity celu