Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pytanie jest zasadnicze: po c🤬j?
Bo wmówili że łożysko zawiera w c🤬j wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wp🤬lają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)
Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.
Sk🤬iałe ... Chore poj🤬e suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...
Kliniki aborcyjne zarabiają przede wszystkim nie na aborcji ale właśnie na sprzedaży "urobku" te najdroższe maście i odżywki zawierają "poronione płody"
Poród lotosowy: pępowiny nie odcina się wcale
To poród, podczas którego w ogóle nie odcina się pępowiny – odłącza się ona od łożyska samoistnie w ciągu 3–8 dni. Łożysko jest myte, zasypywane mieszanką soli i ziół, i owijane w gazę lub podwieszane w specjalnym sitku. Zwolennicy uważają, że dzięki temu dziecko oddziela się od matki stopniowo, łagodnie – jest czas, by przepłynęła do niego z łożyska cała energia życiowa (albo dusza). Lekarze są wobec takiego postępowania raczej sceptyczni, bo uważają, że może przyczyniać się do zwiększenia liczby zakażeń
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Bo wmówili że łożysko zawiera w c🤬j wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wp🤬lają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)
Tak, gryzonie i ślimaki też wp🤬lają żeby im z ryja trawą nie j🤬o i drapieżników nie kusiły.
Łozysko to dobra sprawa. Maść z łożyska jest zajebista na różne skórne problemy.
Koleżanka Azjatka opowiadała mi, że jej kuzynka z Tajwanu wp🤬liła własne łożysko po porodzie. Nie wiem w jakiej postaci, może na surowo.
Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.
Szeptunki całe wieki polecały kobietom po porodzie dla odzyskania sił op🤬lić łożysko.
Tak jak po ranach,utracie krwi wieki temu ludzie żarli wątrobę niedźwiedzia i sadło tłuszcz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie