Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Skończyłem_z_ekscesami 2024-12-12, 20:16 79
Pytanie jest zasadnicze: po c🤬j?

podpis użytkownika

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
Folur 2024-12-12, 20:17 5
Dobrze że abortowanego płodu nie ugotowali, nie wysuszyli i nie zmielili, bo by perwersyjni tatusiowie mieli nad czym płakać Ale w sumie fajny sposób na business. Taki w sam raz na dzisiejsze świrnięte czasy w stylu #MeToo xD
Zgłoś
Kominator 2024-12-12, 20:23 2
@Skończyłem_z_ekscesami: do smarowania łożysk w kolanach na starość 😁
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-12, 20:27 36
Sk🤬iałe gówno... Obrzydliwe świństwo. Jakby poród sam w sobie nie był niesmaczny to jeszcze wp🤬lają co wysrały... Chore poj🤬e suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...
Zgłoś
Jaten 2024-12-12, 20:49 43
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Pytanie jest zasadnicze: po c🤬j?

Bo wmówili że łożysko zawiera w c🤬j wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wp🤬lają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-12, 21:03 14
Koleżanka Azjatka opowiadała mi, że jej kuzynka z Tajwanu wp🤬liła własne łożysko po porodzie. Nie wiem w jakiej postaci, może na surowo.

Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.
Zgłoś
Jaten 2024-12-12, 21:04 5
Love_is_Love napisał/a:

Sk🤬iałe ... Chore poj🤬e suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...

Kliniki aborcyjne zarabiają przede wszystkim nie na aborcji ale właśnie na sprzedaży "urobku" te najdroższe maście i odżywki zawierają "poronione płody"
Zgłoś
glimza89 2024-12-12, 21:12 1
Kiedyś w tv było coś że zawiera dużo żelaza i różnych minerałów (jak ktoś wspomniał w c🤬j wszystkiego). Wiele zwierząt zjada łożysko po porodzie - może to ludzi odrzuca bo mamy suplementy . A może to po prostu powalone.
Zgłoś
xdrt 2024-12-12, 21:25 4
Koleżanka chciała zrobić coś jeszcze obrzydliwszego

Cytat:

Poród lotosowy: pępowiny nie odcina się wcale

To poród, podczas którego w ogóle nie odcina się pępowiny – odłącza się ona od łożyska samoistnie w ciągu 3–8 dni. Łożysko jest myte, zasypywane mieszanką soli i ziół, i owijane w gazę lub podwieszane w specjalnym sitku. Zwolennicy uważają, że dzięki temu dziecko oddziela się od matki stopniowo, łagodnie – jest czas, by przepłynęła do niego z łożyska cała energia życiowa (albo dusza). Lekarze są wobec takiego postępowania raczej sceptyczni, bo uważają, że może przyczyniać się do zwiększenia liczby zakażeń

Zgłoś
BambiPMT 2024-12-12, 21:31 3
Jaten napisał/a:

Bo wmówili że łożysko zawiera w c🤬j wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wp🤬lają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)

Tak, gryzonie i ślimaki też wp🤬lają żeby im z ryja trawą nie j🤬o i drapieżników nie kusiły.
Łozysko to dobra sprawa. Maść z łożyska jest zajebista na różne skórne problemy.
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-12-12, 22:27
TwójCzarnyPan napisał/a:

Koleżanka Azjatka opowiadała mi, że jej kuzynka z Tajwanu wp🤬liła własne łożysko po porodzie. Nie wiem w jakiej postaci, może na surowo.
Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.

Szeptunki całe wieki polecały kobietom po porodzie dla odzyskania sił op🤬lić łożysko.
Tak jak po ranach,utracie krwi wieki temu ludzie żarli wątrobę niedźwiedzia i sadło tłuszcz.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-12, 22:46 9
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-12, 23:11 10
Zgłoś
Mister_Klex 2024-12-12, 23:18 13
To sie powinno było klasyfikować jako kanibalizm.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie