Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na szczęście odważna postawa pana z drugiego ciągnika uratowała całą sytuację

Chyba nie tak miało być. No ale szacun dla 2 kierowcy, że sp🤬olił podczas jazdy;D
Oni naprawią to w kilka dni. U nas pewnie naprawialiby to kolejny miesiąc. W międzyczasie pięć firm ogłosiłoby upadłość.
W 1:20 słychać ciągnik z GTA SA.
Btw, ta naczepa powinna mieć chyba hamulce.
Btw, ta naczepa powinna mieć chyba hamulce.
mnie zastanawia jedno, albo gość na przodzie był na tyle głupi że dalej ten hamulec trzymał w dechę myśląc że wyhamuje, albo już to wszystko szło tak że nie było nic do odratowania