👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@glinglqnglowy glunglak,
silownia jest z dupy? okej, okej. pogodz sie z tym, ze nigdy nie bedziesz mial takiej sylwetki jak chlopaki z silowni.
silownia jest z dupy? okej, okej. pogodz sie z tym, ze nigdy nie bedziesz mial takiej sylwetki jak chlopaki z silowni.

Dobrze takie filmiki oglądać. Będę o tym pamiętać jak przez mój mózg będzie się przewijała niechęć pójścia na trening po robocie

glinglqnglowy glunglak napisał/a:
Mało kto wie, że trening ogólnorozwojowy daje zajebiste efekty, znacznie szybsze i lepsze niż "pakowanie" na siłce.
To się nazywa trening z wolnymi rękami. I jest po to by wprowadzić ciało w jakiekolwiek cięższy wysiłek fizyczny. Niektórzy wolą tydzień-miesiąc porobić obwodówki zanim się złapią za poważniejsze obciążenia. Na jedno wyjdzie.
Poza tym trening na siłowni, a taki jak na filmiku to dwa różne treningi. Na siłowni nie zaprawisz się tak jak na treningu zaprezentowanym w filmie, za to uzyskasz SIŁĘ.
Najlepsze na spalenie tłuszczu jest bieganie. I fakt, jeśli ktoś biega na bieżni zamiast na dworze to jest frajerem...

@matx
co ci z sylwetki jak nic z nią nie potrafisz zrobić?
równie dobrze możesz zainwestować w doping i półroczną kurację syntholem, ale po co?
są ludzie dla których ważniejsze są "osiągi" niż rozje**na wątroba i 50 cm w łapie.
Powodzenia w życiu
PS. nie lubię Fedora dlatego że jest ruskiem, ale pełen szacunek za to co robi na ringu i za stosunek do życia
co ci z sylwetki jak nic z nią nie potrafisz zrobić?
równie dobrze możesz zainwestować w doping i półroczną kurację syntholem, ale po co?
są ludzie dla których ważniejsze są "osiągi" niż rozje**na wątroba i 50 cm w łapie.
Powodzenia w życiu

PS. nie lubię Fedora dlatego że jest ruskiem, ale pełen szacunek za to co robi na ringu i za stosunek do życia

@up
Jak zwał, tak zwał. Ogólnorozwojowym nazywamy trening, który angażuje wszystkie istotne, widoczne partie, toteż - jeśli fachowo nazywasz to treningiem z wolnymi rękami - rację mamy oboje
Jak zwał, tak zwał. Ogólnorozwojowym nazywamy trening, który angażuje wszystkie istotne, widoczne partie, toteż - jeśli fachowo nazywasz to treningiem z wolnymi rękami - rację mamy oboje

johnny.johnny napisał/a:
Jest dobry ale denerwuje mnie w nim że przez tyle lat kariery nie potrafi zrzucić tego tłuszczu i w końcu wyglądać jak sportowiec a nie jak leń z piwem w reku przed tv

@glinglqnglowy glunglak
A żebyś wiedział, że masz rację, bo siła mi w domu szła jak koledze, który na siłce ćwiczył tzw na siłę, a do tego w 5m-cy na sucho 5kg czystej mięśniowej przyszło. Ale ćwiczyłem dotąd, aż przy pompkach spadałem na ryj, uczyłem się i nie wysypiałem, to wylądowałem w szpitalu i leczenie kortyzolem. Od ponad 2 lat nie ćwiczę.

glinglqnglowy glunglak napisał/a:
Do hejterów: tak, to autopsja, siłownia jest z dupy
Chyba, że ktoś lubi się lansić i wydawać kasę.
To dość dziwne, że taki komentarz zdobywa tak duże uznanie. Siłownia jest właśnie po to aby rozwijać mięśnie. Znajdziesz tam ludzi którzy prowadza trening na wytrzymałość, tych którzy chcą poprawić swoja szybkość itd.
W zależności od celu który chcesz osiągnąć zaleca się różne metody treningu.
Jasne, kiedy Twoja codzienna rutyna powoduje że zrobienie 50 pompek i 200 brzuszków raz na kilka dni to już jest dużo możesz spodziewać się efektów ćwicząc w domu. Dla tych którzy sport chcą uprawiać z większym zaangażowaniem siłownia oferuje szereg możliwości pracy nad mięśniami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie