📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
@Leothyr
Kto pisał o pseudotreningach w domu? Bo mam wrażenie, ze dopiero Ty. Jak potrzebujesz oglądać facetów, żeby mieć motywację do treningów to okej, mi wystarczył zeszyt treningowy, którego pan profesjonalista pewnie nie prowadzi
Mamy różne pojęcie o treningu i diecie zapewne. Mój domowy trening o wiele bardziej spełnia moje wymagania i potrzeby od tego na siłowni. Może Ci się wydać dziwne 3 ćwiczenia na klatkę po 6 serii o 25 sekundowych odpoczynkach z zegarkiem w ręce, potem drążek, przysiady i brzuszek przez 3-4x w tygodniu. Bo co ja po tym osiągnę, chyba rzeźbę tylko, nie? Nie poznasz treningu, nie przetestujesz, to nie wypowiadaj się na jego temat, bo nic o nim nie wiesz. To, że sam w domu robiłeś pompki i brzuszek wedle własnego uznania, a nie według profesjonalnego treningu domowego dostosowanego do wszystkich, nie znaczy, że coś o tym wiesz.
Kto pisał o pseudotreningach w domu? Bo mam wrażenie, ze dopiero Ty. Jak potrzebujesz oglądać facetów, żeby mieć motywację do treningów to okej, mi wystarczył zeszyt treningowy, którego pan profesjonalista pewnie nie prowadzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie