👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Leothyr
Kto pisał o pseudotreningach w domu? Bo mam wrażenie, ze dopiero Ty. Jak potrzebujesz oglądać facetów, żeby mieć motywację do treningów to okej, mi wystarczył zeszyt treningowy, którego pan profesjonalista pewnie nie prowadzi
Mamy różne pojęcie o treningu i diecie zapewne. Mój domowy trening o wiele bardziej spełnia moje wymagania i potrzeby od tego na siłowni. Może Ci się wydać dziwne 3 ćwiczenia na klatkę po 6 serii o 25 sekundowych odpoczynkach z zegarkiem w ręce, potem drążek, przysiady i brzuszek przez 3-4x w tygodniu. Bo co ja po tym osiągnę, chyba rzeźbę tylko, nie? Nie poznasz treningu, nie przetestujesz, to nie wypowiadaj się na jego temat, bo nic o nim nie wiesz. To, że sam w domu robiłeś pompki i brzuszek wedle własnego uznania, a nie według profesjonalnego treningu domowego dostosowanego do wszystkich, nie znaczy, że coś o tym wiesz.
Kto pisał o pseudotreningach w domu? Bo mam wrażenie, ze dopiero Ty. Jak potrzebujesz oglądać facetów, żeby mieć motywację do treningów to okej, mi wystarczył zeszyt treningowy, którego pan profesjonalista pewnie nie prowadzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie