Fajny spadochron
Ogólnie ciekawy trening, praktycznie wszystkie mięśnie pracują

Ogólnie ciekawy trening, praktycznie wszystkie mięśnie pracują

Brzucho mu wystaje jak sk🤬ysyn. Pewnie nagrał sobie jeden filmik na szybko jak to ciężko trenuje. Ale tym bardziej szacun że w takiej formie rozkwasza wszystkich przeciwników, którzy zap🤬lają aż iskry lecą

@up
zrób chociaż 2 takie kółka z tym spadochronem a wyplujesz płuca, nic tylko k🤬a hejtować pewnie potrafisz
zrób chociaż 2 takie kółka z tym spadochronem a wyplujesz płuca, nic tylko k🤬a hejtować pewnie potrafisz
Wasek - Fedor na początku swej kariery nie raz był przed walką wyśmiewany przez swoich oponentów, że wygląda jak zwykła klucha. Chociażby przez Heatha Herring'a. A potem w ringu jego przeciwnicy robili wielkie oczy jak taki grubasek może tak masakrycznie szybko zadawać ciosy.
Jest dobry ale denerwuje mnie w nim że przez tyle lat kariery nie potrafi zrzucić tego tłuszczu i w końcu wyglądać jak sportowiec a nie jak leń z piwem w reku przed tv

karas1989 napisał/a:
@up
Tak k🤬a, ja jak zakładam buty to też odpoczywam potem 5 godzin.
To, że ty byś k🤬a dwóch kółeczek nie zrobił, to nie próbuj ciemnoty innym wciskać, nie każdy nap🤬la na kompie 10h

dziwi mnie to że tak zap🤬la a i tak posiada dużą ilość tłuszczu..
No proszę! Nie trenuje na mega-nowoczesnej siłowni za 450 zł za godzinę. On ma młot, spadochron, plecak, opony...praktycznie!
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Magik2501 napisał/a:
No proszę! Nie trenuje na mega-nowoczesnej siłowni za 450 zł za godzinę. On ma młot, spadochron, plecak, opony...praktycznie!
Welcome to Russia

ten jego tluszczyk nie wplywal na jego kariere zawodowa, tak wiec nie o wyglad tutaj chodzi. nie jest wyciety jak czesc "gwiazd", a po prostu robi swoje i za to go szanuje.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.