Filmik stary, koleś żyje, nie umarł, nie było żadnego wypadku, ale fajnie się patrzy. Btw. inne filmiki tego kolesia to taka całkiem spokojna jazda.
Szukałem i nie było, a jak było to c🤬jowo otagowane.
DMT
2015-02-26, 20:50
Beton69666 napisał/a:
Jak umrzeć na motocyklu
Beton69666 napisał/a:
koleś żyje, nie umarł, nie było żadnego wypadku, ale fajnie się patrzy
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś.
podpis użytkownika
Q L I
M A X
C................f
2015-02-27, 0:27
Tym się właśnie różni motocyklista od śmiecia na motocyklu.
O................e
2015-02-27, 0:56
czasem za bardzo puszcza wodzę fantazji ale za motorek zawsze piwko
Nie ma rozj🤬ego debila na gównośladzie - nie ma piwa.
p................k
2015-02-27, 12:08
Typowy wieśniak z Bukaresztu. Wiem bo tu mieszkam.
no debil
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
W 3/4 sytuacjach nie było nawet blisko. Skoro filmik nazywa się "How to die on motorcycle" to czemu kamerka jest cały czas z motoru tego samego typa? jakoś nie zginął...
7 poty wyciska z tej biednej preclowej SV 650
dawcą miesiąca nie zostanie

na takiej precl maszynie, frendzelki sobie może doczepić i na zloty pojezdzic
@tweak16 rozumiem że Ty latasz na Hajce? SVka to fajny motocykl, w sam raz do weekendowej jazdy. Nie każdy musi być dawcą na starej ZX10R z 1998. Niektórzy po prostu lubią polatać na dwóch kołach i nie robić z siebie kretyna
Beton69666 napisał/a:
Szukałem i nie było, a jak było to c🤬jowo otagowane.
ty za to profesjonalnie otagowałeś, debilu
Kij mu w oko, p🤬lce jeżdżą jak poj🤬i żeby później się chwalić równie zj🤬ym kolegom jacy to nie są kozacy po wyprzedzili na trzeciego, czwartego i bóg wie co jeszcze. Powiem tak, jak taki idiota mi wymusi i przep🤬li mi się przez samochód na tej swojej kosiarce do trawy to jeszcze pójdę do niego do szpitala żeby mi oddał za błotnik i lakier. Nawet jak będzie w dwóch kawałkach.
''Szukałem i nie było, a jak było to c🤬jowo otagowane.'' Skończcie juz p🤬lić głupoty bo żaden z was nigdy nie szukał i nawet nie zamierzał.
szkoda, że jeszcze się tak perfidnie nie wyp🤬olił. Nie trawie takich pajaców, myślą, że są bogami na ulicy, ich linie/znaki nie dotyczą i wszystko im wolno. Banda pojebańców