Pełen profesjonalizm
Cytat:
Zarząd Dróg i Transportu Miejskiego zawarł umowę z firmą Strabag na bieżące utrzymanie dróg.
- Wszystkie zgłoszone ubytki są zabezpieczane na bieżąco - mówi Marta Kwiecień -Zwierzyńska, rzecznik ZDiTM.
podpis użytkownika
Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
nie lataja zle, lataja tez zle
Przy -10* nie leje się asfaltu ani betonu, bo będzie jeszcze gorzej. Łata się tymczasowo, aby dało się jeździć, a poprawia na wiosnę...
w końcu nie będzie dziur. Powinni dostać nagrodę nobla za patent
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Konto usunięte
2013-01-22, 16:19
@ up
I c🤬ja w dupę, że tak o sobie jebnął tą łopatą na pakę. Wystarczy żeby przy 50km/h spadła na zakręcie...
Przy minusowych temperaturach nie wytwarza się masy na gorąco. Więc wykorzystuje się technologie z zastosowaniem masy bitumicznej
"na zimno". Wszystko w temacie
Konto usunięte
2013-01-22, 16:54
Ta zajebiście tłumaczycie ale ja podobną akcję widziałem w okresie letnim. Gdzie pan przejechał z worka wysypał mieszankę przyklepał butem i odjechał...
Konto usunięte
2013-01-22, 17:34
Firma robi tak, jak debil rozpisał przetarg.
Konto usunięte
2013-01-22, 17:36
ten kraj musi upaść...jak się widzi coś takiego to tylko zap🤬lić gnoja który zleca takie roboty i przyznaje na to środki nie kontrolując tego
a myślałem ze w Łodzi największą chałę odwalają
myślałem ze opieranie sie o łopate to tylko w kawalach, ale z kądś się to msiało wziąć
lepiej przyklepać butem a o łopate sie oprzeć
@up widac jakie masz pojecie ,stosuje sie albo zabuk tymcz. ale tak jak widac asfalt na zimno ,ale po co komus tlumaczyc jak tutaj sa sami fachowcy
Konto usunięte
2013-01-22, 23:43
Ja myśle że metodę ze Szczecina opracowali amerykańscy nałkofcy.
@kamilkawka: Obstawiam, że problemem jest łatanie na wiosnę, a nie metoda tymczasowego zabezpieczenia dziury...