Aj tam p🤬lenie, jak się chce to i się ma tylko trzeba ostro zap🤬lać a nie siedzieć na dupie. Nikt za darmo nic nie da a Polacy chcieli by wszystko mieć jak najwięcej i to od razu. Nic o prócz narzekania lepiej nie umieją. Chociaż jestem patriotą to niestety taką mamy mentalność. Fakt rząd nas r🤬a, ale trzeba się wykazać sprytem i zapałem, a nie siedzieć na dupie i "jakbym wygrał w 100000 to...". Wszędzie źle gdzie nas nie ma. A łatwy pieniądz każdego ciągnie tylko robić nie ma komu.
*oprócz - poprawiam się bo zaraz magistrowie mnie dojadą
*oprócz - poprawiam się bo zaraz magistrowie mnie dojadą

I tak większość z nich przep🤬li wszystkie wygrane pieniądze i znajdą się dokładnie w tym samym miejscu co przed wygraną albo zostaną z długami

podpis użytkownika
Mój kanał youtube : youtube.com/channel/UCebXYrcu52ZNw-hiOFUTDfQ

Jak wygram to wynajmę najlepszego adwokata na tej zasranej planecie żeby mnie wybronił po tym jak zajebie ryżego c🤬ja.
Taka prawda. W dzisiejszej Polsce trzeba mieć nie lada szczęście lub znajomości, aby dostać dobrą pracę. A gdy jakimś cudem dorobisz się większej kasy to jest prawie pewne, że sąsiedzi będą na ciebie krzywo patrzeć i podp🤬lać przy każdej możliwej okazji.
"Jak wygram, wyprowadzę się od ojca"
A co, ojciec ładuje go w dupala?
A co, ojciec ładuje go w dupala?

kajzerPL napisał/a:
"Jak wygram, wyprowadzę się od ojca"
A co, ojciec ładuje go w dupala?![]()
Godnie reprezentujesz poziom tego portalu

@Up
Ten portal dawno utracił poziom. Każdy chce być zabawny i każdy myśli że wszystko wie. Trochę pokory k🤬a !
Ten portal dawno utracił poziom. Każdy chce być zabawny i każdy myśli że wszystko wie. Trochę pokory k🤬a !

@Up
Dokładnie ,już nie zerkam w komenty nawet bo mnie c🤬j strzela.Sprawa jest taka ,że pisanie tu komentów to wyżycie się i myślenie ,że jest się anonimowym a tak nie jest.
Dokładnie ,już nie zerkam w komenty nawet bo mnie c🤬j strzela.Sprawa jest taka ,że pisanie tu komentów to wyżycie się i myślenie ,że jest się anonimowym a tak nie jest.
Nie wygram, bo nie gram.
Their stuff at least sticks together"
podpis użytkownika
"I envy the maggotsTheir stuff at least sticks together"

Jak wygram to pojadę do... chwila przecież losowania Lotto się sfingowane :<