W tym roku wyjątkowo mam problem z kretami w ogrodzie (brak zimy trochę je pobudził do robienia kopców) Próbowałem wielu środków ale żaden nie działał skutecznie. Jakiś czas temu znajomy opowiedział mi o czymś takim jak "target kretołap". Sprytna minibomba na krety. Filmik pokazuje jak działa. Skuteczność jest wybuchowa
(filmik nie mój)
Myślę że ten sposób pozbywania się kretów idealnie pasuje do towarzystwa sadoli.
A tu instrukcja od producenta: (oglądać od 0:55)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie lepiej kupić karbid i zrobić im komorę gazową?
Jak byś to wsadził w dupsko i odpalił byłby lepszy materiał i to na harda, a tak to dupa...
konto usunięte
2014-01-14, 21:57
konto usunięte
2014-01-14, 22:19
Kret jest w Polsce zwierzeciem objętym częściową ochroną, zdajesz sobie z tego sprawę?
konto usunięte
2014-01-14, 22:20
A wiecie że wystarczy rozkopać kopce i kret się wyniesie ?
konto usunięte
2014-01-14, 22:23
konto usunięte
2014-01-14, 22:40
Izura napisał/a:
Kret jest w Polsce zwierzeciem objętym częściową ochroną, zdajesz sobie z tego sprawę?
Tak wiem. No i co? To jest sadistic a nie greenpeace! Wypad do zielonych!
konto usunięte
2014-01-14, 23:27
Jak zrobisz kreta w kiblu i splukasz wode, to pozniej wyskakuje na ogrodzie.
konto usunięte
2014-01-14, 23:47
@up Co zrobisz z wodą?
konto usunięte
2014-01-15, 2:26
Ja bym chciał filmik ze skutecznego uzycia tu zobaczyc
najbardziej wkurzaja jak trzeba trawe kosic i przejechac po kretowni
Chyba pomyliłem strony.. chciałem na sadistic'a a trafiłem na forum ogrodnicze.
U mnie na działce tępiliśmy krety karbidem. Jak strzelało to aą się ziemia trzęsła
ciekawe czy jest wersja na świadków jehowy