📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Lewandowski jest dobrym naszym piłkarzem
Teraz polska reprezentacja ma kupować jakichś turków za grube miliardy (oczywiscie vat do góry)

Teraz polska reprezentacja ma kupować jakichś turków za grube miliardy (oczywiscie vat do góry)

Robert już udowodnił,że jest piłkarzem światowej klasy.Dla wszystkich którzy mają jakieś ale do gry w reprezentacji chciałbym dodać,że w Borussi Dortmund,2 linia lub jak kto woli pomocnicy są znacznie lepsi niż nasi kadrowi kopacze nie mam na myśli jedynie Kuby,który również gra w BvB ale to on jako kapitan trzyma ten burdel jakim jest nasza reprezentacja.Jako jedyny przeprosił kibiców po EURO 2012 biorać całą winę na siebie.Szacun dla Roberta szacun dla Kuby bo tylko oni są godni gry w koszulce z białym orłem na piersi!!!Piłka nożna dla kibiców!!!

lewandowski to teraz najlepszy pilkarz na swiecie a wy oczywiscie dzieci debilne sie smiejecie jak mu niema kto podac w reprezentacji bo graja same cioty to tez nikt nie wspomni oprucz lewego i piszczka to tam niema kto grac wiec sie nie dziwmy ze nie strzela kawal do dupy slaby i nie smieszny a autor powinien dostac w ryj a nie piwo

może nie tyle kompleks gry w reprezentacji co gra z takimi cebulakami, którzy o grze kombinacyjnej to mogą jedynie pomarzyć w fifie albo pesie.. To jest napastnik typu Inzaghi, Eto, Van Nisterlooy - król pola karnego gdzie dostawia nogę, a nie napastnik, który sam stwarza sobie sytuacje.

jacek1999 napisał/a:
lewandowski to teraz najlepszy pilkarz na swiecie a wy oczywiscie dzieci debilne sie smiejecie jak mu niema kto podac w reprezentacji bo graja same cioty to tez nikt nie wspomni oprucz lewego i piszczka to tam niema kto grac wiec sie nie dziwmy ze nie strzela kawal do dupy slaby i nie smieszny a autor powinien dostac w ryj a nie piwo
W ryj to powinieneś dostać ty, za ortografię i interpunkcję. Gimbusy nie powinny mieć wstępu na stronę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie