KULTYWATOR napisał/a:
Ta ich muzyczka mnie piekielnie wk🤬ia!
Przyzwyczajaj się istnieje prawdopodobieństwo, że za ileś lat będziesz zmuszony do słuchania jej na co dzień.
Co do filmiku, gdzie są napisy się pytam ?!?
podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Właśnie... czym jest ten biały proszek? Prosimy o wypowiedź eksperta.
podpis użytkownika

@up
Ja obstawiam chlorek potasu. To nie musi być silny środek wybuchowy. Ta mina to klasyczny kumulacyjny. Miedziany menisk po wybuchy tworzy pocisk który przebija cel.
Ja obstawiam chlorek potasu. To nie musi być silny środek wybuchowy. Ta mina to klasyczny kumulacyjny. Miedziany menisk po wybuchy tworzy pocisk który przebija cel.
tylko szkoda ze sm🤬chy dalej filmu nie puscili... a dlaczego na koncu filmu widac ze pojazd dalej jedzie:)
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.

a od kiedy k🤬a miny odpala sie telefonem komorkowym?
Prosze Cie jak juz piszesz o czyms o czym nie masz bladego pojecia to wez ogranicz swoj komentarz do minimum.
Mina kierunkowa - to claymore
A to co tutaj widzisz to shape charge - pocisk kumulacyjny a w tym przypadku ladunek kumulacyjny.
Zaraz mnie pewnie przydupasy zjedza...
Prosze Cie jak juz piszesz o czyms o czym nie masz bladego pojecia to wez ogranicz swoj komentarz do minimum.
A to co tutaj widzisz to shape charge - pocisk kumulacyjny a w tym przypadku ladunek kumulacyjny.
Zaraz mnie pewnie przydupasy zjedza...
@up
daje piwko widac ze chociaz ktos troche mysli jak cos pisze...
daje piwko widac ze chociaz ktos troche mysli jak cos pisze...
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Oczywiście wszystkie materiały dostępne do kupienia w najbliższym supermarkecie.
Cytat:
a od kiedy k🤬a miny odpala sie telefonem komorkowym?
Znalazł się, k🤬a, ekspert. Przeszedłeś ''Modern Warfare'' na hardzie czy po prostu 16-letni koledzy z ASG obdarzyli cię taką wiedzą?