Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Noside 2018-10-22, 21:19 14
Kiedy tylko ten głosik powiedział dwiestie dwaciat volt to mi się oczy zaszkliły

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
mesjans 2018-10-22, 21:27 12
Przypomina mi się jak 25 lat temu mój starszy brat się bawił spawarką własnej roboty zrobioną z zasilacza od takiego rzutnika slajdów do bajek. Też wysadzał korki ale zamiast jak teraz automatycznych korków na pstryczek był jedynie wp🤬l paskiem.
Zgłoś
_................_ 2018-10-22, 21:41 5
Ech k🤬a, za gnoja też parę razy wybiłem korki w domu. Piękne czasy, kiedy było się na tyle pop🤬lonym, że 230V i iskierki wydawały się zabawne. Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu, ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y i beztroski przy pracy pod napięciem, to się dziwie że przeżyłem.
Zgłoś
mygyry 2018-10-22, 21:52 10
_RottenFetus_ napisał/a:

ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y

Byłem, taa jasne...
Zgłoś
e................l 2018-10-22, 22:04
_RottenFetus_ napisał/a:

Ech k🤬a, za gnoja też parę razy wybiłem korki w domu. Piękne czasy, kiedy było się na tyle pop🤬lonym, że 230V i iskierki wydawały się zabawne. Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu, ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y i beztroski przy pracy pod napięciem, to się dziwie że przeżyłem.

ja tam Ci wierzę, bo też zdarzało mi się chojraczyć
z czasem jednak przychodzi, to coś
Zgłoś
Wełzew 2018-10-22, 22:07 7
_RottenFetus_ napisał/a:

To ty do teraz poj🤬y jesteś i beztroski jak "Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu".
To ty się specjalnie tym prądem kopiesz czy ki h🤬j ?
Zgłoś
N................X 2018-10-22, 22:07 8
Bo nie zna życia ten, kogo nie jebło 220...
Zgłoś
mygyry 2018-10-22, 22:09 5
Gimby nie pamiętajo 220V
Zgłoś
mygyry 2018-10-22, 22:09
Gimby nie pamiętajo 220V
Zgłoś
saves 2018-10-22, 22:14 3
Przypominają mi się dialogi syna z moim wspólnikiem podczas montażu żyrandoli:
-Potrzymaj kabel...
-Mam
-Podnieś lampę...
-Wyżej... Przytrzymaj...
JEB!!!!!
-K🤬a!!!! Jak trzymałeś?
-To nie moja wina!!! To ty!!!
-Idź włącz korki.

Tyle razy to słyszałem i cały czas bawi. Dlatego zawsze daję im montaż osprzętu elektrycznego.

Wełzew napisał/a:

To ty do teraz poj🤬y jesteś i beztroski jak "Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu".
To ty się specjalnie tym prądem kopiesz czy ki h🤬j ?

Naprawdę można się do tego przyzwyczaić. Mnie kopnęło niezliczoną ilość razy i raz trzymało kilka sekund. Teraz przy kontakcie z prądem czuje tylko mocne, nieprzyjemne uszczypnięcie.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-10-23, 0:01 7
Kiedyś chciałem być spawaczem.
Rodzice chcieli, żebym był informatykiem.
Na komunię kupili mi komputer...
No k🤬a to było kilkadziesiąt lat temu, więc ten komputer był bardzo prymitywny.
Były plansze z wyrazami, i były dwa punkty, w wyrazie brakowało literki i była możliwość wyboru, czy np U, czy Ó.
I był taki p🤬lnik z lampką i dwoma bolcami. jak dobrze dotknąłeś to świeciło. Taki korepetytor ortograficzny
No i włożyłem do kontaktu... jak p🤬lnęło, cała wódka się wylała, bo wszyscy rzucili się na pomoc.
Spawaczem nie zostałem, ale z ortografii jestem niezły
Zgłoś
zdun 2018-10-23, 6:11
no i zespawał drut w bezpieczniku
Zgłoś
s0pel 2018-10-23, 8:24 2
_RottenFetus_ napisał/a:

Pracujesz w zawodzie i na bezpieczniki mówisz "korki" wstyd.
Zgłoś
spinaczel 2018-10-23, 8:37 1
_RottenFetus_ napisał/a:

za dzieciaka miales 220V

podpis użytkownika

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie