Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:14
konto usunięte 2012-05-26, 6:09 3
Jest gejem, normalny facet wszystko sypie i leje na oko, a nie z miarki
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 7:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 7:59
Guano - sraka nietoperza. pozdro.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 8:11
@Beniu_Beniu

lepiej żeby Ci stara nawet po 30 gotowała ...
Zgłoś
Lee225 2012-05-26, 8:37
Nie wiem "czy taniej by wyjdzie" !
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 8:37 2
Wydaje mi się że prawdziwy facet nawet w kuchni udowodni kobiecie że jest lepszy
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 9:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
alhazar 2012-05-26, 9:08 40
Zgłoś
Demolka90 2012-05-26, 9:55 9
Ludzie są chorzy na tym portalu , bo ktos lubi gotowac to jest pedalem o00. Mam dziewczyna 4 lata lubie czasami ugotwac to znaczy ze jestem gejem HhhaaHHAAH to wszystkjie dziewczyny to lesby. Najlepsi kucharze to faceci a kobity gotuja nam bo nam sie nie chce ;] Ludzie powinni bana dostac za bezmogowe hejtowanie , to ze typo ma glos pedrila trudno ile mam ziomkow co maja takie glosy nic nie zrobisz mordy i glosu nie zmienisz. a Typo pewnie sie ustawil ladnie za granica ze eksperymentuje z takimi rzeczami bo na soczek frugo wydal tu prawie 100.
Zgłoś
Takewon 2012-05-26, 9:56
Zgłoś
itemeczek 2012-05-26, 10:06
Zgłoś
Powell 2012-05-26, 10:08
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-05-26, 10:29
Zgłoś
marna 2012-05-26, 10:37
SzczypMojeSuty, dobrze, że Ty swoją nowoczesną mentalność Polaka jako wzoru ujawniłeś w poście powyżej
Zgłoś
johny009 2012-05-26, 11:34 4
Beniu_Beniu napisał/a:

Wyjdź z tej kuchni geju i idź kup napój w sklepie jak prawdziwy facet! Kuchnia jest zarezerwowana dla kogo innego!

Przynajmniej coś umie, a ty poza trzepaniem kapucyna przed monitorem to nic nie potrafisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem