Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Jak zrobić zielone FRUGO?
konto usunięte • 2012-05-25, 9:18
Przepisy na napoje wydają mi się nieco dziwne (jak zrobić niegazowaną Cisiowiankę?), ale jeśli ktoś już się tego podejmuje, to brawo dla niego. Znajdzie się ktoś chętny powtórzyć?

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-26, 6:09 3
Jest gejem, normalny facet wszystko sypie i leje na oko, a nie z miarki
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 7:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 7:59
Guano - sraka nietoperza. pozdro.
Zgłoś
Kaszysz 2012-05-26, 8:11
@Beniu_Beniu

lepiej żeby Ci stara nawet po 30 gotowała ...
Zgłoś
Lee225 2012-05-26, 8:37
Nie wiem "czy taniej by wyjdzie" !
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 8:37 2
Wydaje mi się że prawdziwy facet nawet w kuchni udowodni kobiecie że jest lepszy
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 9:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
alhazar 2012-05-26, 9:08 40
Zgłoś
Demolka90 2012-05-26, 9:55 9
Ludzie są chorzy na tym portalu , bo ktos lubi gotowac to jest pedalem o00. Mam dziewczyna 4 lata lubie czasami ugotwac to znaczy ze jestem gejem HhhaaHHAAH to wszystkjie dziewczyny to lesby. Najlepsi kucharze to faceci a kobity gotuja nam bo nam sie nie chce ;] Ludzie powinni bana dostac za bezmogowe hejtowanie , to ze typo ma glos pedrila trudno ile mam ziomkow co maja takie glosy nic nie zrobisz mordy i glosu nie zmienisz. a Typo pewnie sie ustawil ladnie za granica ze eksperymentuje z takimi rzeczami bo na soczek frugo wydal tu prawie 100.
Zgłoś
Takewon 2012-05-26, 9:56
Zgłoś
itemeczek 2012-05-26, 10:06
Zgłoś
Powell 2012-05-26, 10:08
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-05-26, 10:29
Zgłoś
marna 2012-05-26, 10:37
SzczypMojeSuty, dobrze, że Ty swoją nowoczesną mentalność Polaka jako wzoru ujawniłeś w poście powyżej
Zgłoś
johny009 2012-05-26, 11:34 4
Beniu_Beniu napisał/a:

Wyjdź z tej kuchni geju i idź kup napój w sklepie jak prawdziwy facet! Kuchnia jest zarezerwowana dla kogo innego!

Przynajmniej coś umie, a ty poza trzepaniem kapucyna przed monitorem to nic nie potrafisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem