Przepisy na napoje wydają mi się nieco dziwne (jak zrobić niegazowaną Cisiowiankę?), ale jeśli ktoś już się tego podejmuje, to brawo dla niego. Znajdzie się ktoś chętny powtórzyć?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:20
Wyjdź z tej kuchni geju i idź kup napój w sklepie jak prawdziwy facet! Kuchnia jest zarezerwowana dla kogo innego!
różne drinki za barem robiłem ale tak sie pierdzielić nad czymś bez procentów to jakaś masakra. btw polowy tych składników i tak nie kupicie w Polsce.
Beniu_Beniu napisał/a:
Wyjdź z tej kuchni geju i idź kup napój w sklepie jak prawdziwy facet! Kuchnia jest zarezerwowana dla kogo innego!
On nie jest gejem.. Ma dziewczynę z którą mieszka w Liverpoolu..
• napisał/a:
On nie jest gejem.. Ma dziewczynę z którą mieszka w Liverpoolu..
A co to, nie można se mieć dziewczyny/żony i być gejem?
Beniu_Beniu napisał/a:
Gotować to żadna hańba, ważne, że nie on będzie gary mył
Przynajmniej zje sobie dobrze, a nie jak pewnikiem wiekszosc z Was... Jak mamusia nie zrobi to chlebek z maselkiem. pff
Beniu_Beniu napisał/a:
Żal mi takich cipeczek, co nawet nie potrafią nic sobie do żarcia zrobić i tylko się wyręczają kimś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie