Biedny ograniczony do żarcia, chlania i srania frajer, który bedzie gapił się całe życie w telewizor z wyrytym na ryju marzeniem o pojechaniu do Egiptu na wakacje....
Nie ma co, w c🤬j ambitny kolo...
Nie ma co, w c🤬j ambitny kolo...

A jak student nie ma kasy to ani pracy nie można znaleźć (bo nikt na 2 dni w tygodniu nie zatrudni studenta mieszkającego na wsi bez prawka i samochodu), ani socjala nie dadzą bo człowiek jest "za bogaty". A realia są takie, że nie wiem za co kupię bilet miesięczny PKS na marzec...
@up
trzeba bylo nie przepijac calej kasy na poczatku miesiaca
… sarkazmu się chwyta.
trzeba bylo nie przepijac calej kasy na poczatku miesiaca

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

oprócz "głowy na karku" wypadałoby mieć jeszcze minimum godności osobistej.
tak tak , sprawiedliwość społeczna - ten co zap🤬la utrzymuje jabanego pasożyta. lewicowe ideały...

Dlatego polowe z tych "bezrobotnych" powinno sie wyp🤬olic do robot publicznych

p🤬lony pasożyt :E powinno sie takich utylizowac bo nie ma zadnego pożytku z takich pajacow
markkers gdzie jestes?? suszy nas troche i przydalo by sie piwko jakies haha
cos sie ostatnio opuszczasz
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

tip.top napisał/a:
markkers gdzie jestes?? suszy nas troche i przydalo by sie piwko jakies haha
Jak się opuszcza to się spuszcza, z radości.

Jak czytam takie teksty (zakładając, że są prawdziwe) to krew we mnie wzbiera. Wsadziłbym mu w dupę tą tonę węgla a potem jeszcze ten kabel od prądu z korytarza.
Trudno tutaj dowodzić prawdziwości tego tekstu, ale gdybym był pracownikiem MOPS i przeczytał ten tekst to wk🤬iłbym się tak niemiłosiernie, że doszedł bym go po samej nazwie użytkownika.
No to upuściłem trochę ciśnienia
Trudno tutaj dowodzić prawdziwości tego tekstu, ale gdybym był pracownikiem MOPS i przeczytał ten tekst to wk🤬iłbym się tak niemiłosiernie, że doszedł bym go po samej nazwie użytkownika.
No to upuściłem trochę ciśnienia

a ja k🤬a zap🤬lam po 10 godzin. p🤬le nie robie...
podpis użytkownika
Get up, look up, and don't ever give up !

sranie w banie... niby ma jak pączek w maśle ale za cholerę nie chce być na jego miejscu