Jeśli kiedykolwiek słyszałeś o tym, że hitler robił z żydów mydło to tu masz przepis.Z tą różnicą, że zamiast boczku był żyd
M................e
2013-09-05, 19:39
Wydaje mi się, że można ominąć etap z boczkiem i kupić już gotowy smalec.
Dalej gość miesza wodorotlenek sodu z wodą tworząc ług sodowy (silnie żrący, przy reakcji wydziela się ciepło, trzeba uważać)
A i trzeba pewnie dokładnie proporcje składników odmierzyć, żeby sobie krzywdy nie zrobić i nie stworzyć jakiegoś gówna.
VTY
2013-09-05, 22:33
up@ Sam proces wytapiania jest najlepszy. Tyle wspomnien;]
s................r
2013-09-06, 14:35
k🤬a tyle bekony ale bym wpierdlał z jajecznicą i smażoną cebulką..
Jak żydzi się zmieniali w mydło to mydło było za darmo
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
L................K
2013-09-06, 18:52
ciekawe czy z ciapatych by co wyszlo
Za zestawienie żydów z wieprzowym przecież boczkiem autor otrzymuje solidnego browara. I to nie jakieś koncernowe gówno, ale solidnego IPA
Pani Nałkowska w najbardziej znanej swojej książce przedstawiała cały ten proces..
c................7
2013-09-06, 23:32
Za opis leci browar. Amerykanie nie wiedzą co to smalec... ale to nie ich wina, trudno posądzić ich o inteligencje skoro rządzi nimi czarny.
Wy j🤬e polskie antysemickie swinie! Ciekawe czy jakby z waszych starych robili mydlo, to byscie nap🤬lali ze smiechu kretyni.
QML
2013-09-06, 23:34
@Forgesse
No nie p🤬l, że ty tak na poważnie
podpis użytkownika
"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
c................7
2013-09-06, 23:36
Do żydów okradacie nas i jeszcze oczekujecie współczucia?
b................t
2013-09-06, 23:37
Tak naprawdę w czasie II WS z żydów zrobiono bardzo małe ilości mydła. Dostawali je tylko najwyżsi urzędnicy. Ale propaganda zrobiła swoje i uważa się powszechnie że mydło takie można było kupić w sklepie...
n................h
2013-09-06, 23:42
Lexus23K napisał/a:
ciekawe czy z ciapatych by co wyszlo
Mydłem z ciapatych moglibyśmy się up🤬lić
c................7
2013-09-06, 23:50
Żyd detected: @Forgesse