ledwo 3tys kary dla gościa, który jest potencjalnym śpiącym mordercą w 20 tonowej ciężarówce...
@up Rozumiesz słowo potencjalnym?
@up
to zebys spotkal sie czolowo z kierowca adamem.
Pff, tylko 5000 dla pracodawcy? Ja bym ustalił za pierwsze naruszenie 1% rocznych przychodów, za drugie 10%, za trzecie 100% średniorocznych przychodów firmy za ostatnie 5 lat.
konto usunięte
2015-12-16, 13:29
Za łajzy z ITD piwa nie będzie, czarę goryczy co najwyżej zaproponować mogę
Żeby jeszcze pracodawca dawał hajs adekwatny do poświęcenia to rozumiem. Można się pomęczyć kilka lat i robić własne biznesy a tak pracujesz po kilkanaście godzin za kółkiem czyli na mega odpowiedzialnym stanowisku i zarobisz marne 4tys a w domu nie ma Ciebie więcej jak jesteś...
Każdemu nieuczciwemu pracodawcy murzyńskie pęto w ryj.
stacu5
Masz rację, na pewno da się znaleźć firmę dla której czas pracy to świętość, ale...No właśnie jak czas pracy to świętość to zarobisz tyle co na kasie w supermarkecie a nie ma cię 5 dni albo 3-4 tygodnie w domu.
Co do mojej sprawy, na szczęście mam jeszcze dwa małe biznesy które teraz się trochę ożywiły i nie muszę wracać do pracy. Prawko w moim przypadku miało być zabezpieczeniem na trudne czasy, nigdy nie wiadomo, co będzie w firmie za rok, czy dwa. Jak w firmie będę znowu dupa to pójdę do pracy.