Kierowcy widząc patrol inspekcji bardzo często ostrzegają się przez CB radio dlatego ITD używa także nieoznakowanych radiowozów. W sidła "Krokodylków" tym razem wpadł kierowca, który nie do końca zdaje sobie sprawę z popełnionego wykroczenia i kary jaka go spotka. Grozi mu mandat w wysokości prawie 3 tys. zł, ale to nie koniec kłopotów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
ledwo 3tys kary dla gościa, który jest potencjalnym śpiącym mordercą w 20 tonowej ciężarówce...
Pff, tylko 5000 dla pracodawcy? Ja bym ustalił za pierwsze naruszenie 1% rocznych przychodów, za drugie 10%, za trzecie 100% średniorocznych przychodów firmy za ostatnie 5 lat.
Za łajzy z ITD piwa nie będzie, czarę goryczy co najwyżej zaproponować mogę
Żeby jeszcze pracodawca dawał hajs adekwatny do poświęcenia to rozumiem. Można się pomęczyć kilka lat i robić własne biznesy a tak pracujesz po kilkanaście godzin za kółkiem czyli na mega odpowiedzialnym stanowisku i zarobisz marne 4tys a w domu nie ma Ciebie więcej jak jesteś...
Każdemu nieuczciwemu pracodawcy murzyńskie pęto w ryj.
Każdemu nieuczciwemu pracodawcy murzyńskie pęto w ryj.
stacu5
Masz rację, na pewno da się znaleźć firmę dla której czas pracy to świętość, ale...No właśnie jak czas pracy to świętość to zarobisz tyle co na kasie w supermarkecie a nie ma cię 5 dni albo 3-4 tygodnie w domu.
Co do mojej sprawy, na szczęście mam jeszcze dwa małe biznesy które teraz się trochę ożywiły i nie muszę wracać do pracy. Prawko w moim przypadku miało być zabezpieczeniem na trudne czasy, nigdy nie wiadomo, co będzie w firmie za rok, czy dwa. Jak w firmie będę znowu dupa to pójdę do pracy.
Masz rację, na pewno da się znaleźć firmę dla której czas pracy to świętość, ale...No właśnie jak czas pracy to świętość to zarobisz tyle co na kasie w supermarkecie a nie ma cię 5 dni albo 3-4 tygodnie w domu.
Co do mojej sprawy, na szczęście mam jeszcze dwa małe biznesy które teraz się trochę ożywiły i nie muszę wracać do pracy. Prawko w moim przypadku miało być zabezpieczeniem na trudne czasy, nigdy nie wiadomo, co będzie w firmie za rok, czy dwa. Jak w firmie będę znowu dupa to pójdę do pracy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie