👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Allah akbar !!
kiedyś nawet na sadolu ktoś wrzucał tłumaczenie tego dokumentu , o ukrywaniu pedofilii
kiedyś nawet na sadolu ktoś wrzucał tłumaczenie tego dokumentu , o ukrywaniu pedofilii

Każdy kto by dostał kulkę na dzień dobry zastanowił by się 2x jak należy prowadzić politykę KrK.
Od JPI po tym jak go otruto nawet nie pobrano kropli krwi, w końcu Watykan to państwo w państwie i może robić co sobie chce w swoich granicach.
Od JPI po tym jak go otruto nawet nie pobrano kropli krwi, w końcu Watykan to państwo w państwie i może robić co sobie chce w swoich granicach.
Ale zobaczcie że powoli JP II znika z naszego życia. Nie pojawia się już w mowach polityków, nikt już nie cytuje jego książek. Pewnie że w jego biografii są ciemne strony ale nie można zapominać też o tych jasnych i uważam że z tego powodu należy mu się choćby dyskusja, nieważne jak kontrowersyjna by nie była.

Zapomniał dodać, że JP2 był agentem SB pod pseudonimem Czarne powieki.

Tym bardziej, że Crimen Sollicitationis zostało zniesione przez JPII, a dyrektywy o niejawnym kontynuowaniu tego wydał nie kto inny jak kardynał Ratzinger, obecnie znany jako Benedykt XVI.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie